Yerel seçim dolayısıyla tüm siyasi partileri ağırlayarak, adaylara kendilerini ifade etme olanağı sunan SASTOP, Demokrat Parti Sapanca Belediye başkan Adayı Hülya Lüleci'yi tüm eş başkanların eşleri ile birlikte katıldığı kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek konuk etti. Hülya Lüleci'ye DP Arifiye Belediye Başkan Adayı Taşkın Ömür ve Meclis Üyesi Adayı Gülseren Seyhan da eşlik etti.

‘PROJELERİM HAZIR’
Toplantıya hem Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP) Eş Başkanı olmaktan dolayı ev sahibi hem de aday olarak misafir statüsünde katılan Hülya Lüleci duyduğu memnuniyeti ifade etti. Lüleci, “SASTOP olarak Sapanca Gölü’nü kurtarma çabalarımız kamuoyu tarafından bilinmekte ancak Sapanca'da çözülmesi gereken bir çok ciddi sorun var. Sapanca hak etttiği noktada değil. Seçilirsem projelerim hazır, Sapancalılar ile birlikte gerekli çözümler ivedilikle uygulanacaktır” dedi.
Sapanca İstanbul'un banliyösü olmaktan kurtulup Sakarya'nın incisi olacak. Sapanca'nın sorunlarını ve çözümlerini biliyorum. 30 yıllık siyasi tecrübelerim ışığında, adanmışlıkla gecemi gündüzüme katarak Sapanca için çalışacağım. Saha çalışmalarımdaki Sapancalı hemşehrilerimin teveccühleri dilerim sandığa da sirayet eder dedi.

SASTOP’TAN DESTEK
SASTOP adına konuşan Av. Önder Döker de Hülya Lüleci ile birlikte SASTOP'daki başarılı çalışmalarını Lüleci'nin Sapanca Belediye Başkanı olması halinde de devam ettireceğini belirterek, desteklerini kendisinden ve Sapanca'dan esirgemeyeceklerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi