İYİ Parti ve Güç Birliği’nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip seçim ziyaretlerine devam ediyor. Uzm. Dr. Kolip, Sakarya’nın hangi köşesine giderse gitsin, büyük bir sıkıntı ve sorunlar yumağıyla karşılaştıklarını ifade ederken, “Sakarya adeta yoğun bakımda. Biz inşallah en kısa sürede önce yoğun bakımdan çıkarıp, sonra ayağa kaldıracağız. Sakarya, büyük projelerle geleceğe koşar şekle gelecek” diye konuştu.

SATSO
Başkan adayı Uzm. Dr. Kolip, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ile buluşmasında şehrin her yönden geleceğinin planlanması gerektiğini ifade ederek, “Nasıl ki şehrin uzun yıllar geleceğini planlamamız gerekiyorsa, sanayici ve işadamlarımız ile birlikte oturup, şehrimizin sanayi planlamalarını da yapmamız lazım. Önümüzde büyük hedefler koymalıyız. Bu hedeflere göre de şehrimizi geleceğe taşımalıyız” dedi. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgül Altuğ da Dr. Kolip’e çalışmalarında başarılar diledi.

DERNEK VE ODA ZİYARETLERİ
Uzm. Dr. Kolip ve İYİ Partili yöneticiler, daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şube Başkanlığı, Muharip Gaziler Derneği ve Emekli Astsubaylar Derneği Sakarya Şubelerini ziyaret ettiler. Dr. Kolip, Sakarya Eczacı Odası’nda da eczacılarla bir araya geldi. Sağlık sektöründe 25 yılı aşkın süredir çalışan bir hekim olarak sektörün sıkıntılarını çok iyi bildiğini ifade eden Dr. Kolip, yerel anlamda alınabilecek çözümleri olduğunu da söyledi.

ERENLER'DE BÜYÜK HEYECAN
Uzm. Dr. Kolip, İYİ Parti Erenler İlçe teşkilatını da ziyaret ederek, kalabalık partili gruba seslendi. Seçimi kazanacaklarını ifade eden Kolip, “Bu bir hayal değil. Buna yürekten inanıyoruz. İnanmanın da ötesinde şehrin her tarafından gelen çok güzel verilerimiz var. Sakarya, içten içe kaynıyor. Şehri bugünlere mahkum bırakanların hayalini bile kuramayacaklarını vizyonumuz ve iddialı projelerimiz olacak” diye konuştu.

SAKARYASPOR
Uzm. Dr. Cihan Kolip, ilk ziyaretlerinden birini de Sakaryaspor Kulübüne gerçekleştirdi. Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi’ye açık destek veren Kolip, “Sakaryaspor’a kimseye el açtırmayacak, muhtaç bırakmayacak, kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayacak, maddi anlamda da ciddi olarak güçlenmesini sağlanacak çok iddialı projelerimiz olacak. İnşallah takımımız beklentiler ile değil, kendisinin yönetimindeki bütçesiyle Süper Lige çıkacak ve şampiyonluklar kovalayacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi