Yıldırım, Adapazarı Hızırtepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek oy istedi. Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını belirten Yıldırım, ‘değişim’ öngörülerinin Sakarya’da da tam olarak karşılık bulduğunu ve Sakarya’nın değişime kararlı olduğunu belirtti.

SAKARYA DEĞİŞİM İSTİYOR
16 yıldır miting meydanlarında ‘Yüz üstü çok süründün, Ayağa kalk Sakarya’ mısraları ile Sakaryalıların oyalandığını ifade eden Yıldırım, “Evet bugün Sakarya halen yüzüstü bırakılmaya ve süründürülmeye devam edilmektedir. 24 Haziran Sakarya’nın yeniden ayağa kalkma vaktinin başlangıcı olacak. Sahipsizliğinin biteceği, siyasetçilerine ulaşılabileceği, yeniden bir kalkınma döneminin başlayacağı tarih olacak. Sakaryalılar, Vakti dolanları değiştirecek. İktidar için artık ‘Vakit Gitme Vakti’, Sakarya için ise Saadetli günlerin başlangıcı olacaktır. “ dedi.

SAKARYA’NIN VİZYONUNU BİRLİKTE OLUŞTURACAĞIZ
“İstişarede hayır vardır” diyen Yıldırım, “Göreve geldiğimizde ilk yapacağımız işlerden biri Sakarya’nın geleceği ile ilgili toplantılar yapacağız. Ve bu toplantılarda, Meslek Odaları, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte kararlar alacağız. Sonrasında bunları bir bir eyleme dönüştüreceğiz. Farklı fikirler ve projeler bizlere zenginlik katacak. Bizim gibi düşünmeyenleri yok saymayarak, aynı masaya oturacağız ve ortak bir noktada, Sakarya için buluşacağız. ‘Konu Sakarya ise gerisi teferruattır’ düsturuyla adımlarımızı atacağız. Sakarya’nın menfaatleri olduğunda herhangi bir kırmızı çizgimiz ya da önyargımız olmayacak” dedi.

GENÇLER VE TEPKİ OYLARI
Değişimi en fazla da gençlerin istediğini ifade eden Yıldırım, “Bu seçimde gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimiz her alanda başarılılar ama maalesef bu potansiyellerini ortaya çıkarak, ellerinden tutacak ağabeyleri yok.” diye konuştu. Yıldırım, Sakarya’da oy kullanmayacakların sayısı ile 1 milletvekilliği çıkabileceğine de vurgu yaparak, “Sakarya’da son seçimde katılım oranı yüzde 90’lar seviyesinde olmasına rağmen, tepki göstererek sandığa gitmeyenlerin sayısı 70 bin civarında. Bu da 1 milletvekili çıkarabilecek sayı. Mevcut iktidara tepki göstermek adına sandığa gitmemek, çoğunluğu elinde bulunduran partiye yarıyor. Aslında sandığa gitmeyerek de destek veriliyor. Vatandaşlarımızı, Türkiye’de ve Sakarya’da değişimin öncülüğünü yapacak ve bu sloganla yola çıkan Saadet Partisi’ne oylarını vermeye davet ediyoruz. Türkiye ve Sakarya değişecek. Ve her şey bir oyla başlayacak” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi