Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Aydın da yer aldı. Buluşmada devam eden projeler masaya yatırıldı.

16 İLÇEYE HİZMET
Başkan Zeki Toçoğlu, “Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli’yi ziyaret ettik, devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin 16 ilçesine hizmet götürüyoruz. Altyapıdan üstyapıya önemli yatırımlarımız hamdolsun bir bir tamamlanıyor. 2018 yılı içerisinde de 670 milyon TL’lik 35 projemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Adapazarı’nda yer alan projelerimizde bulunuyor. İnşallah işbirliği ile şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

GÖNÜLLERE HİTAP EDEN ŞEHİR
Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın insanın kalbine hitap eden bir şehir olduğunu kaydederek konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı: “Sakaryamız gönüllere, kalplere hitap eden bir şehir. Sakarya'yı insanların kalbine hitab eden bir şehir olarak inşa etmeye devam etmeliyiz. Yolları, parkları, meydanları, caddeleri, mekanları bu bakış açısıyla inşa edilmeli, her işimizin merkezinde bu anlayışımızı odak olarak belirlemeliyiz. Şehrimizi bu bakış açısıyla korumalıyız.”

Editör: Haber Merkezi