AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, günün anısına Başkan Toçoğlu’na hediye takdim etti.

TEŞEKKÜR EDERİZ
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “10 yıllık görev süresi boyunca şehrimize yapmış olduğu güzel çalışma ve hizmetlerden dolayı Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum. Milletimizin değerlerini her zaman önde tutarak Sakarya’ya kattığı değerin farkındayız. Başkanımız Zeki Toçoğlu’na bundan sonraki yaşantısında mutluluk ve başarılar diliyoruz” dedi.

SAKARYA’DAN GÜÇLÜ DESTEK
31 Mart seçimlerinin ardından görevi devredecek olması sebebiyle AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, yeni il yönetimine başarılar diledi. Toçoğlu, “Yerel seçimlerin hem ülkemiz hem de şehrimiz için önemli bir süreç olduğunun bilincindeyiz. İnşallah Sakarya her zaman olduğu gibi yine partimize güçlü bir destek gösterecektir” dedi.

HEP BİRLİKTE OLDUK
Toçoğlu sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “10 yıllık görev sürem boyunca teşkilatımızla hep birlikte olduk. Teşkilat üyelerimizin saha çalışmalarında herhangi bir sorunla karşılaşmamaları adına çalıştık, çabaladık. Yeni bir seçimin arefesindeyiz. AK Parti’nin Sakarya’daki seçim çıtası çok yüksek. İnşallah daha önceki seçimlerde de olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de şehrimize yakışan sonuçları elde edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi