Saadet Partisi İlçe Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Burhan Sevimli, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Oğuzhan Sevimli ve İlçe Başkanı Ömer Yaşar Çömlekçioğlu, 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin hazırlıklarına başladıklarını bildirdi. İlk olarak İlçe Teşkilatı’nda Ahmet Ersoy başkanlığında 8 kişinin yer aldığı Seçim İşleri Komisyonu’nu oluşturduklarını kaydeden Çömlekçioğlu, “Komisyonumuz belediye başkan adayı ve meclis üyesi adaylarını belirleme çalışmalarına başladı” dedi.

“BASKIN SEÇİME HAZIRIZ”
Komisyonun belediye meclisi üyeliği adaylığı için bugüne kadar 50’ye yakın isimle temas kurup görüştüğünü bildiren Ömer Yaşar Çömlekçioğlu, belediye başkan adaylığı için İlçe Teşkilatı olarak kimi aday göstereceklerine yönelik değerlendirmeler yapacaklarını ifade ederek, “Baskın seçim olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza hız verdik. Eylül ayı sonuna kadar seçim çalışma takvimimizi belirleyeceğiz” diye konuştu.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ
Saadet Partisi olarak 2019 yerel seçimlerine parti olarak büyük önem verdiklerini işaret eden Başkan Çömlekçioğlu, “Belediyelerde mührü elimize almalıyız. 1989 yılında 5 ilin belediye başkanlığını kazanan Milli Görüş, efsane belediyecilik çalışmalarıyla 1994 yılında tüm Türkiye’de çığır açmıştır. Milli Görüş belediyeciliğinde rüşvet yoktur, yandaşlara peşkeş çekmek yoktur. Sadece ve sadece vatandaşa hizmet vardır. Bu icraatlarıyla Refah Partisi Türkiye’de iktidara gelmiştir. İktidara uzanmanın yolu yerel seçimlerdeki zaferden geçer” dedi.

Editör: Haber Merkezi