3 HAZİRAN PERŞEMBE SAAT 15.30’DA

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin:” Kepenkleri kaldırmadan ekonomi kalkınmaz!” sloganıyla hareket eden Saadet Partimiz, 3 Haziran Perşembe günü saat 15.30’da Zoom üzerinden düzenleyeceği “Esnaf Kongresi” ile sorunları dinlemek, gündeme getirmek ve ortak çözüm yolları bulmak adına Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla 81 ilden kuaför, kantin, tekstil, pazar, mobilya, kırtasiye gibi farklı sektörlerde geçim mücadelesi veren esnaflarımızla bir araya gelecek. pandeminin ortaya çıkmasının ardından aylarca kepenklerini indirmek zorunda kalan esnafımız, gerekli desteklerin verilmemesinden dolayı zor günler geçiriyor. Bu süreçte birçok esnaf kredi ve faiz borçları altında kalırken Saadet Partimiz, “Geçim İttifakı” çalışmaları kapsamında, başta esnaf ve işçi vatandaşlarımız olmak üzere insanımızın geçim derdini dinlemek, gündeme getirmek ve çözüm yolları sunmak adına planladığı çevrimiçi kongrelerinin ilkini “Esnaf Kongresi” olarak gerçekleştirecek inşallah.

ESNAFLAR KONGREYE İŞ YERLERİNDEN KATILACAK

“Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun Genel Merkezimizden yürüteceği kongrede yer alacak esnafımızın önemli bir kısmı kongreyi işyerlerinden Zoom vasıtası ileonline takip edecek. Ülkemizin tüm esnafını temsil etmek üzere 20’ye yakın esnafımız konuşmalarını gerçekleştirecektir. Sakarya’mızdan da bir esnaf kardeşimiz konuşma yapma imkanı bulacaktır.

SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAK

“Esnaf Kongremiz Youtube kanalı üzerinden de canlı olarak yayınlanacaktır. Kongremizin ardından esnaflarımızın sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerine dair “kongre bildirisi” olarak ayrıca kamuoyuyla paylaşılacaktır.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi