Saadet Partisi Pamukova İlçe Teşkilatının Halk Eğitim Merkezinde yapılan 5. Olağan Kongresi’nde delegelerin tamamının oyunu alan Kemal Taş, tekrar Saadet Partisi Pamukova İlçe Başkanlığı’na seçilirken, ilçe başkanlığında 5’inci dönemine girdi.
Divan teşekkülü ve İstiklal Marşı’nın ardından Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Taş, Mili Görüş davasına ölünceye kadar cihat şuuru ile çalışacaklarını ifade ederek “Milli Görüşün görev istenmez verilir düsturu gereği, görev bizlere verildi. Bizler de bu kutsal görevi teşkilatımız ile beraber en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.
Daha sonra yapılan oylamada delegelerin tamamının oyunu alan Kemal Taş 5’inci defa Sadet Partisi Pamukova İlçe Başkanı seçildi.
Pamukova Halk Eğitim merkezinde gerçekleşen kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejder, İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Pamukova eski Belediye Başkanı Ferudun Turan, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Orhan Sever, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu, sivil toplum örgütü temsilcileri, çok sayıda mahalle muhtarı, partileri ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi