İADE-İ ZİYARET
Sakarya Valisi Sayın İrfan Balkanlıoğlu Saadet Partisi Sakarya İl Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Saadet Partisi Sakarya İl Yönetimi 18 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirdiği kongre sonrası seçilen İl Başkanı Eyüp Yıldırım önderliğinde yönetim kurulu ile ziyaret ettikleri Sakarya Valisi Sayın İrfan Balkanlıoğlu’ndan Saadet Partisi Sakara İl Başkanı ve yönetimine iade-i ziyaret geldi.

TEŞEKKÜR
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Sakarya Eyüp Yıldırım Vali Balkanlıoğlu’na gerçekleştirdikleri iade-i ziyaret için teşekkür etti.

“ Sakarya Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu nezaket ziyaretin de bulundular. Yapmış olduğumuz kongre sürecinden sonra kendilerini ziyarete gitmiştik. Ziyaretimiz sonrasında bize iade-i ziyarette nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette gerek şehrimizin sorunları ve genel gündemi değerlendirdik. Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı olarak her konuda üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduğumuzu kendilerine belirttik. Ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi