Cumhur İttifakı AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç, esnaf, sivil toplum kuruluşu, kıraathane ve ev ziyaretlerine devam ediyor. Göreve geldikleri takdirde kapılarının herkese açık olduğunu ifade eden Kılıç, “Kardeşlerimiz bilecek ki belediye de bir abileri var, yaşıtlarım bilecek ki bir arkadaşları var, büyüklerim bilecek ki orada bir kardeşleri var. Gelene kapımız, gelmeyene gönlümüz her zaman açık. Bizim rotamız Erenler halkının huzurundan, refahından geçiyor. İnşallah el ele, omuz omuz, gönül gönüle ilçemizi hak ettiği seviyeye getireceğiz. Erenlerimize hizmet için geldik, Erenlerimize yapacağımız hizmetler ile kalpleri fethedeceğiz” dedi.

ÇOCUK HASTANESİ
Göreve geldikleri takdirde hayata geçirmek istedikleri projeleri sıralayan Kılıç, “İlçemize ilimizde olmayan bir çocuk hastanesini yanında oteliyle birlikte özel sektör marifetiyle kazandırmak istiyoruz. Çocuklarımız hastanede tedavi görürken aileleri de otelde konaklayabilecek. Bazı mahallelerimiz henüz doğal gaz ulaşmamış. Bu konu ile ile de yakından ilgileniyoruz. Gerekli kurumlarla şimdiden irtibata geçtik, gerekli çalışmalarımızı hazırlamaya başladık” ifadelerini kullandı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM
Kılıç, “Kentsel Dönüşüm konusunu göreve geldiğimiz takdirde masaya yatıracağız. İlgili kurumlarla ve vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Hiç bir vatandaşımızı mağdur etmeden en doğru yoldan ilerleyeceğiz. Ben bunun sözünü veriyorum, halkımızın çoğunluğunun istemediği veya halkımızı zarara uğratacak bir çalışmaya imza atmayacağız.”

EĞİTİM
“Erenler için hayallerimiz, hedeflerimiz var, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemize inşallah gerekli alt yapıyı hazırlayarak ikinci üniversiteyi getirmek istiyoruz. Yanı sıra gençlerimizin en önemli taleplerinden biri olan kütüphane ve etüt merkezlerini ilçemize kazandıracağız. İnşallah artık çocuklarımız kütüphane veya ders çalışmak için başka yere gitmek yerine kendi evlerine yakın yerlerde işlerini görebilecek.

HALK EĞİTİM
“İlçemizdeki halk eğitim merkezini ziyaret ettik, tüm ek binaları gezdik, talep ve sorunları dinledik. Talepleri doğrultusunda düzenlemelere gideceğiz.  Sizlerden gelen talepler doğrultusunda görev nasip olduğu takdirde merkeze uzak olan mahallelerimize de kurs imkanı sağlayacağız.”

ÇEVRE DÜZENLEMELERİ
Kılıç, “Mahallelerimizde çocuk parkı, gençlik lokali, çevre düzenlemeleri gibi talepler de var. Bunları göreve geldiğimiz takdirde kısa bir süre içerisinde çözeceğiz. Bazı mahallelerimizde vatandaşlarımız toplu taşıma araçlarının saatlerine ilave istiyor, inşallah gerekli kurumlar ile irtibata geçerek çözeceğiz.

KADIN ŞURASI
“Bizler için hanım kardeşlerimizin fikirleri çok önemli. Seçildiğimiz takdirde inşallah Erenler'imizde ‘Kadın Şurası’ kuracağız. Bu toplantılarda sadece partimize mensup vatandaşlar ile değil görüş ayrımı olmaksızın tüm mahallelerimizden vatandaşlarımız ile bir araya gelmek istiyoruz.  Gerek üç  gerek dört ayda bir toplanarak hanım kardeşlerimizin gözünden ilçemizdeki eksikleri ve talepleri değerlendirerek Erenler’imize en güzel hizmeti sunacağız.”

Editör: Haber Merkezi