‘RAKİP OLABİLİRİZ, DÜŞMAN DEĞİLİZ’
Hendek’te sıkmadık el, adım atmadık yer bırakmayan ve İlçenin en başarılı seçim kampanyasını yürüten isim olarak dikkat çeken Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, “Hendekli’nin yüzü gülecek. Hak, hukuk ve adaletten taviz vermeden günü birlik değil, gerçekçi hedeflerle çalışacağız. Hep birlikte başaracağız” dedi.

ÖZÜMÜZ MİLLET, SÖZÜMÜZ HİZMET
Esnafın yoğun ilgili gösterdiği ve ‘Bizim Turgut’ diye hitap ettiği Babaoğlu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Sokakta vatandaşların sıcak ve samimiyetle teveccüh gösterdiği Babaoğlu, “Toplumumuzun her kesimine özel, her kesimini ilgilendiren hedeflerimiz ve projelerimiz var. Biz Hendek sevdalıyız. Özümüz Millet Sözümüz Hizmet” dedi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Esnaf ziyaretlerinin ardından Dikmen Mahallesini ziyaret etti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Dikmen Mahallesini ziyaret edip Mahalle sakinleri ile görüşüp mahallenin hakkında bilgiler edindi.
Hendek Dikmen Mahallesinde yapılan toplantıya BBP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Dikmen Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı olan Menderes Ayvaz ve Dikmen Mahallesi Muhtar Adayı Ayhan Işıklar aza Adayları ve Mahalle Sakinleri katıldı. Babaoğlu Dikmen Mahallesinin sorunları ve toplantıya katılanlar tarafından dile getirilen dilek ve önerileri dinledi.
Dikmen Mahallesinin sakinleri öncelikli olarak sağlık sorununu dile getirerek ‘’Doktora gittiğimiz zaman doktor tarafından verilen iğneyi mahallelerinde yaptırma imkanlarının olmadığını ve ilk yardım yapacak hiçbir sağlık personelinin olmadığını dile getirdiler şimdiye kadar gelen siyasetçilerin hep söz verdiğini fakat bir türlü seçimden sonra verilen sözlerin yerine gelmediğini belirttiler.
Mahalle halkının sorunlarını dinleyen Turgut Babaoğlu Sağlık sorununu Belediye başkanı olduğu takdirde çözeceğini belirtti.

“RAKİP OLABİLİRİZ KİMSE İLE DÜŞMAN DEĞİLİZ”
Babaoğlu toplantıda bulunan Dikmen Mahallesi Muhtar adayları ve azaları mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada ‘’Siyaseten rakip olmakla düşman olmanın ayrımını yapmak lazım rakip olabiliriz ama kimse ile düşman değiliz seçime elli gün kaldı seçimler bitince sonuçlar birkaç gün tartışılacak herkes kendi dünyasında herkes işinde gücünde hayata devam edecek. Bizim her zaman rakibimizde olsa geçen dönem kazanan kişiyi gidip makamında ekibimle birlikte tebrik ettik dedi.
Toplantıda bulunan her iki Muhtar adayı ve azalarına dönerek kim kazanırsa kazansın hepiniz Dikmen Mahallesi için çalışmaya var mısınız dedi. Söz aldıktan sonrada fotoğraf çekiminden sonrada toplantı sona erdi.

Editör: Haber Merkezi