AK Parti İl Başkanı Yunus Tever beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte merkez ilçelerin belediye başkanlarına ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İlk olarak Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu ziyaret eden ve görevinin hayırlı olmasını dileyen heyet ardından da üçüncü kez üst üste seçilen belediye başkanı Yusuf Alemdar’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Heyetin buradan sonraki son ziyaret durağı ise Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç oldu. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve Yönetimini belediye başkanlık makamlarında ağırlayan belediye başkanları nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

“HALKIMIZA MAHCUP OLMAYACAĞIZ”
Burada konuşan İl Başkanı Yunus Tever, “Seçim öncesi sürdürdüğümüz saha çalışmalarımızı seçim sonrası da devam ettiriyoruz. Bir sonraki seçime şimdiden hazırlıklıyız. Vatandaşlarımıza verdiğiniz ve verdiğimiz sözleri tek tek not aldık. Sizler artık parti rozetlerini çıkararak her kesimi kucaklayacak şekilde çalışacak ve belediye başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceksiniz. Projelerinizin takipçisi ve destekçisi de bizler olacağız. Kim halka neyi vaat ettiyse biz de o proje yerine getirilene kadar takip edeceğiz. Halkımız sizlere destek vererek PKK terör örgütü, Pensilvanya, FETÖ'yü, onların ağzıyla konuşanları sevindirmedi. Biz de halkımıza mahcup olmayacak, taleplerini dün olduğu gibi önümüzdeki beş yıl boyunca yerine getireceğiz” diye devam etti.

“GÖNÜL KAPILARIMIZI SONUNA KADAR HALKIMIZA AÇMALIYIZ”
“Zamanımızı boşa geçirmeden, halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz, el birliği ile çalışacağız. Halkımızın beklentilerini boşa çıkarmayacağız. Haftanın belirli günlerinde vatandaşlarla iç içe olmalıyız ve dinlemeliyiz, dertlerine ortak olmalıyız ve sorunlarının çözüm yollarında yanlarında olmalıyız. Gönül kapılarımızı da sonuna kadar halkımıza açmalıyız. Halkımız her seçimde bizlere büyük destekler veriyor. Bu güçlü destek Sakarya’mızı ülkemizde partimize en çok oy desteği veren 5. il olmasına vesile oldu. Bu desteği boşa çıkarmayacak tüm belediye başkanlarımıza görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerine değindi.

Editör: Haber Merkezi