CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un kurul toplantısında gerçekleştirdiği konuşmalarının ardından "Erdoğan sen FETÖ'cünün Allah'ısın" sözleri ile sosyal medyada paylaşımda bulundu. Paylaşımı üzerine ilk tepki AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve İl Başkanı Yunus Tever'den geldi. 

SERT KONUŞTU
Engin Özkoç Kocaeli'de il danışma kurulu toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözlerde bulundu. Özkoç, "Bunlar Terör örgütleri ile birlikte hareket edenler. Kim bunlar, adı Recep Tayyip Erdoğan. Fetullahçı terör örgünü besleyip büyüteceksin. FETÖ'nün bir numaralı savcısı Zekeriya ÖZ'ün arkasında duracaksın.. Ondan sonrada kalkışmayı yapan FETÖ'cü generalleri başa getireceksin ondan sonra sen FETÖ'cü olmayacaksın, ben FETÖ'cü olacağım. Sen FETÖ'cünün Allah'ısın" dedi.

"YAZIKLAR OLSUN" DEDİ
Vekil Özkoç, konuşmasını sosyal medyaya yüklemesinin ardından ilk tepki AK Partili vekil ve başkanından geldi. Vekil Atabek, "CHP-FETÖ-HDPKK arasındaki sapkın ilişkinin meyvesi olan bu çukur siyaseti, iftira ve yalan odaklı şer hareketi hiçbir zaman amacına ulaşamayacak. Ferasetli Anadolu insanımız bu sapkınlara sandıkta cezasını verecektir!!! Yazıklar olsun" ifadelerine yer verdi.

"BATAKLIĞINIZDA BOĞULUN"
Başkan Tever ise adeta Özkoç'u topa tutarak, "Günümüzün CHP’si tam anlamıyla hadsiz Özkoç’un vuku bulmuş halidir. Bu aziz millet; kimlerin uzaktan kumandalı, kimlerin ikinci el kiralık vekil olduğunu gayet iyi biliyor. Aziz milletimizden 19 yıldır yediğiniz tokatları yemeğe devam edeceksiniz. Kendi bataklığınızda boğulun" sözlerini dile getirdi. 

  

Editör: Haber Merkezi