Muhtar Abdurrahman Bostan ve köy sakinleri ile bir araya geldi. Ziyarette mahallenin sıkıntıları ve talepleri konuşuldu

MAHALLENİN İHTİYAÇLARI
Seçim sonrası köyün ihtiyaçları için büyük gayret gösterdiğini ifade eden Muhtar Bostan, “Köyümüzde üç önceliğimiz var. İlki; Yoğun genç nüfusun spor faaliyetleri yapabileceği bir futbol sahası. Bunun için köyde uygun yerler var. İkincisi kullanımda olmayan bir okulumuz var, bunun ana okulu olarak hizmete açılmasını istiyoruz. Civar köylerinde yararlanabileceği bu ana okulu, çiftçilikle uğraşan hanımlarımız için çok faydalı olacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile konuyu paylaştım. Olumlu baktılar, ortak çalışmalarımız sürüyor” dedi. Son olarak okul bahçesine küçük de olsa kapalı bir cemiyet alanı istediklerini söyleyen Muhtar Bostan, “Köylümüz bu hizmetleri hak ediyor” dedi.

DESTEK İSTEYECEK
İlçe başkanı Oturak, ana okulu projesini çok beğendiğini, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bu konuda destek vereceğini söyledi. MHP Kayrancık Mahalle Başkanı Sinan Özer’den köyde farklı yaş aralıklarında yüze yakın genç olduğu bilgisini alan İlçe Başkanı Oturak, gençlere futbol sahası için belediye başkanından destek isteyeceğini, gerçekleşmesi halinde bir spor kulübü kurmalarını ve Sakaryaspor’a gönüllü alt yapı hizmeti vermek için köy halkıyla birlik olmaları çağrısında bulundu.

TARIM VE HAYVANCILIK
Çiftçiler ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların sorunlarını da dinleyen Oturak, “Son bir aydır birtakım görüşmeler ve açıklamalar yapıyoruz. Emelimiz fikrimiz ikbal-i vatandır. Bunun için tarım ve hayvancılık konusuna önem veriyoruz. Bu ikisi eksik kalırsa milletimizin sosyal ve ekonomik kalkınması mümkün olmaz, Türk tarım ve hayvancılığını hep birlikte ayağa kaldıracağız, topraklarınızı asla terk etmeyin” dedi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Muhtar Abdurrahman Bostan ve mahalle sakinleri, MHP teşkilatına “Sıkıntılara çözüm bulamasanız dahi, ziyaretiniz bizi mutlu etti. Her zaman bekleriz” dedi.

Editör: Haber Merkezi