AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürürken; kendisini sosyal medya aracılığıyla evine davet eden genç öğrenci Mehmet Ali Özgür’ü ziyaret etti. Eşi Filiz Yüce ile birlikte öğrencilerle buluşan Başkan Adayı Ekrem Yüce, öğrencilerin menemen isteğini de geri çevirmeyerek mutfağa girdi. Yüce, o anları sosyal medya hesabı üzerinde canlı olarak takipçileriyle paylaştı.

YÜCE MUTFAKTA
Genç öğrencilerle sohbet eden Başkan Adayı Ekrem Yüce, belediyecilik alanında yapmayı hedefledikleri çalışmalarından bahsetti. Yüce, öğrencilerin memleketlerini de öğrenerek, hatıralarını paylaşmayı da ihmal etmedi. Öğrenci evinde menemen hazırlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, öğrencilerle birlikte aynı sofrada buluştu.

GÖNÜL KAPISI AÇIK
Yüce, “Genç arkadaşlarımız sosyal medyadan evlerine davet etti. Bizler de kırmadık ve gençlerimizle bir araya geldik. Bizler günün her saati vatandaşlarımızın bize kolayca ulaşmasını, gönüllerimizin birlikte atmasını istiyoruz. Gönül kapılarımız ardına kadar açık. Genç kardeşlerime nazik davetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi