"Bu görevlere ve makamlara   gelecek tüm arkadaşlarımız değerlidir." diyen Nuray Sağıroğlu, "Ülkemizin geçtiği bu sıkıntılı günlerde Milletimizin, partimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında duruş göstermek adına bu başvuruyu yapıyorum. Gelecek dönem milletimize, ülkemize hayırlı olsun." diyerek adaylık başvurusunu il yöneticilerine teslim etti.

NURAY SAĞIROĞLU KİMDİR?
1971 Yılında Balıkesir doğan Nuray Sağıroğlu, 1993 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.
Çalışma hayatına 1995 yılında, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. Daha sonra Müfettiş, şube müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra 2009 yılında görevinden ayrılarak, Montreal/Kanada’da dil eğitimini tamamlayarak, Concordia Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi Programına devam ederken aynı zamanda, Montreal’de gıda sektöründe hizmet veren aile şirketinde de görev yaptı.
2011 yılında Kanada’dan dönerek, 2004 yılından beri Sakarya’da Özel Eğitime muhtaç bireylere yönelik eğitim veren Özel Eğitim Okulunun yönetimini üstlendi ve halen de bu görevini sürdürmektedir.
2012 Şubat ayında AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı’nda Ekonomi İşler Başkanı, 2012 Haziran ayında yapılan Sakarya İl Kongresi ile İl Yönetim Kurulu üyeliği ve İl Dış İlişkiler Başkanı görevlerini üstlenmiş ve Şubat 2015 ayına kadar bu görevlerini sürdürmüştür.
2015 yılında 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı oldu.

Editör: Haber Merkezi