Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Sakarya’ya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’nın ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. En çok merak edilen ilçelerden Adapazarı’nın adayı da belli oldu. Uzun yıllar AK Parti Teşkilatlarında görev alan Mutlu Işıksu, son olarak da Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde 4 buçuk yıl görev yapmıştı.
Mutlu Işıksu, Adapazarı Belediye Başkan Adayı olarak yaptığı yazılı açıklamada: “Tevazu, samimiyet ve gayretimizle gönüllere gireceğiz. Tüm benliğimizle Adapazarı için çalışacağız. Hep birlikte Adapazarı’ndaki hizmetleri çok daha iyi seviyelere taşıyacağız” dedi. Aday adaylığı sürecinde tüm adaylarda ve teşkilat yöneticilerinde erdemli bir duruş olduğunu hatırlatan Mutlu Işıksu “ AK Parti’nin milletin partisi olduğu bilinciyle hareket eden, üstlendiği sorumluluğun gereğini yerine getiren tüm AK Parti ailesine teşekkür ediyorum. Olgun, birbirine yardımcı olan bir aday adaylığı dönemi yaşadık. Bu süreçte desteklerini, dualarını bizlerle paylaşan tüm gönül dostlarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle adaylığımız açıklandı. Bundan önce bazı proje hazırlıklarımız vardı, bu süreçte çalışmalarımızı milletimizle paylaşacağız, yeni talepleri ve ihtiyaçları belirleyerek hazırlıklarımızı tamamlayacağız” dedi.

CUMHUR İTTİFAKIYLA GÜÇLÜ HİZMET
AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, Cumhur ittifakının ortak adayı olduğunu belirterek “15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası kenetlenerek meydanlara inen ve tüm şer odaklarına meydan okuyan Cumhur İttifakı’yla bu seçimlerde de Allah’ın izniyle başarılı bir sonuç alacağız. Niyet halis olunca, akibet de hayr olur. Biz Adapazarı’nı seviyoruz, Adapazarı’na sevdayla hizmet etmeye talibiz” dedi.

“ADAPAZARI’NI GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ”
Mutlu Işıksu, yeni hükümet sisteminin yeni belediyecilik anlayışını zorunlu hale getirdiğine dikkat çektiği açıklamasında “Artık Türkiye eski Türkiye değil, yeni bir Türkiye var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle başlayan değişim, eski kalıplara sığdırılmış belediyecilik anlayışını büyük ölçüde değiştiren AK Parti Belediyeciliğini daha da geliştirmeyi zorunlu hale getirmiştir. Bizler de Adapazarı’na bir gelecek vizyonu oluşturuyoruz. Seçim süreci boyunca şehrin tüm çevreleriyle yakın bir iletişim ortamı oluşturarak Adapazarı’nın on yıllarını planlamayı ve bu planları da tek tek hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

“FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR”
Adapazarı’nın kaybedecek zamanı olmadığını da vurgulayan Mutlu Işıksu “Sorun değil çözüm üreten bir yapılanmayla hizmet etmeye talibiz. Başta eğitim ve ticaret olmak üzere sağlığa, kültüre ve sanata, tarıma, sosyal hayatın tüm alanlarına hitap edebilecek, Adapazarı’nı ileriye taşıyacak projelerimiz var. Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye nasihatini rehber edinerek bundan sonra; bölmek başkalarına, bütünlemek bize; suçlamak başkalarına, katlanmak bize; kötü söz başkalarına hoşgörü bize olacak. Bizim yönetim anlayışımız Adapazarı’nın tarihi kökleriyle örtüşen, çalışan, üreten ve hoşgörüyle farklılıkları zenginleştiren bir yönetim anlayışıdır. Biz Adapazarı’na değer katan, tarihsel ve kültürel zenginliğimizi oluşturan ve gönlü, hatıraları, hayalleri bu şehirle olan tüm vatandaşlarımızın Belediye Başkanı olacağız. Bu vesileyle tüm Adapazarılı hemşehrilerimi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi