MTTB Başkan ve Yönetimi Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatına gelerek Başkan adayı Ali Kemal Sofu ile görüştüler. Görüşmede ittifaklar üzerine konuşmalar yapıldı. MTTB Başkanı Çaçur ve yönetimi Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu’ya başarılar diledi.

MTTB Başkanı Çaçur “Misyonumuz, Cihan devletleri kurmuş ecdadımızın, kuruluşundan beri büyük ve ideal teşkilat olmuş MTTB’nin örnekliğini, tecrübesini ve gücünü ortaya koymak,
Milli ve Manevi değerlerine bağlı, tarihin bilincinde, ilme ve projeye önem veren, kültürlü, ufuk sahibi gençlerle durgunlaşmış medeniyetini yeniden diriltmek,
Tarihinden aldığı misyonu yarına taşırken daha yaşanabilir bir dünya için; çağın medeniyet ve kültür algılayışının üzerine çıkarak, irfan sahibi nesillerin yetişmesini sağlamak ve medeniyetinin asıl varlığını ortaya koymaktır. Bu amaçlar doğrultusunda yönetim arkadaşlarımızla Hendek ilçemizde çalışmalarımızı yapıyor ve yeni yeni arkadaşları aramıza alarak bilinçli eğitimli kültürlü nesillerin oluşması için çalışıyoruz. Rabbim Vatan Millet sevdasında olan genç kardeşlerimizin sayısını artırsın. Sizlere de Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar dilerim”.

Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu; “Türk tarihi derin ve sert dönemlerden geçti. Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan süreçte bazen iklim bazen coğrafi yapı, bazen ticari yollar, bazen komşu devletler vesaire çeşitli etkenler atalarımızın kurduğu birçok Devletimizin yıkılmasına, yeniden kurulmasına;fetret dönemlerinin yaşanmasına sebep oldu. Bu sebeplerin başında   içsel kavgalar ve kişisel arzular nedeniyle yaşanan idare otorite boşlukları en büyük etken oldu.
Birinci Dünya Savaşında bu sistem değişti. Büyük devletler sömürmek istedikleri bir devleti ekonomik anlamda mahkum ederek içerden beslediği kişilerle, çeşitli oluşumlarla baskı kurup ezerek hem gelişmesini hem de bağımsızlığını ipotek altına alarak kendine bağlı kılıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin Kuruluşundan bu güne darbeler, ambargolar, dayatmalar ve birçok oyunlarla büyümesi ve gelişmeside engellendi. Yakın tarihe gelirsek. Rahmetli Özal Üretimi artırmak ihracatı artırmak büyük GAP projesi ile Güneydoğu'yu kalkındırmak istedi. Cumhurbaşkanımız iken hala çözülemeyen ani bir ölümle aramızdan ayrıldı. Erbakan;"Bir havuz sistemi kuracağım dedi. Medyasından sanayicisine, yargıcısından askeriyesine, basınından dergisine ayağa kalktı kuramazsın kurarsan seni Başbakanlıktan alırız dediler. Malum 28 Şubat ile başlayan süreç Rahmetli Erbakan’ı istifası ile sonuçlandı.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'un çilesine son verdi. Baktılar önü açık bir şiirle içeri attılar.  Hapisten çıktı.Yılmadı parti kurdu. Başbakan oldu. İsteklerinin dışına çıktkça tehditler baskılarla yıldırmaya çalıştılar. Post modern Darbeyi öyle öğrendik. Kapatma davaları açtılar. Son hadise 15 Temmuz, hepiniz biliyorsunuz. Sayın Bahçeli oyunu gördü ve Cumhur ittifakı oluştu. Bu iki kıymetli lider Cumhur ittifakı'nı kurarak devletin otoritesinin sarsılmasını sağlamak ve gelişmesini  engellemek isteyen mihraklara karşı bir güç birliği yaptılar. Millet olarak geçmişten ders alarak sahip çıkamadığımız liderlere şimdi sahip çıkıyoruz. Artık ne devlet ne de millet eskisi gibi değil. Devletine sahip çıkan bir millet, milletine sahip çıkan bir devlet var. Bu vatan sevdamızın önüne de hiçbir güç geçemez. Gök kubbede  hoş bir seda bırakabiliyorsak ne mutlu bize.  Ziyaretinizden dolayı MTTB başkanı Aykut Çacur ve yönetimine teşekkür ederim.Genç kardeşlerim hepinizin yolu hayır olsun.İnşallah başkanlığımızda gençlerimiz ve gençlik vakıflarımız, derneklerimiz gereken desteği alacaktır. Başkanlık dönemimiz "Genç Belediyecilik" dönemi olacaktır.Biliyoruz ki mensubu olduğumuz bu harekette genç kardeslerimizin yanımızda ve geleceğimizde olması davamız, kıblemiz ve inancımız nesillerce sürmesinde önemlidir.  Bir olalım kardeş olalım. Vatan sevgimizin önüne kişisel arzularımız hiçbir zaman geçmesin”dedi.

Editör: Haber Merkezi