Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, Sakarya Mobilyacılar Yapı Kooperatifi ile düzenlenen toplantıya katıldı. Serdivan’da gerçekleştirilen buluşmada AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kaynarca Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Murat Kefli, Kooperatif Başkanı Lütfi Sunman ve üyeleri yer aldı.

GÜZEL ÇALIŞMALAR
Sakarya Mobilyacılar Yapı Kooperatifi Başkanı Lütfi Sunman, “Kooperatifimizi Kaynarca’da kurup, İhtisas Sanayi ile birlikte güzel işler yapacağız. Türkiye’de bir ilk olacak çalışmayla işçilere barınma imkanı sunacağız. Ayrıca ihracat birimi kurarak ihracat yapmayı planlıyoruz. İnşallah gelecekte güzel bir çalışma ortaya çıkaracağız” dedi.

BİRLİKTELİK VURGUSU
AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, “Cumhur İttifakı çatısı altında gireceğimiz seçimlere az bir süre kaldı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Türkiye’nin önemli kurumlarında görevler almış, siyasetin tabanından gelen bir isim. Yine Yusuf Alemdar ilçemize hizmet eden deneyimli bir isim. İnşallah birlikteliğimizle güzel işler yapacağız” dedi.

“DESTEKLERİMİZ OLACAK”
Kaynarca Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Murat Kefli, “Şuan güzel bir ekiple birlikteyiz. Mobilyacılar Kooperatifimiz de adaylığımız açıklandığında ziyaretimize geldi, destkelerini açıkladı. Biz esnafımızın kazanmasını istiyoruz. Sizlerin taleplerinizi hem ilçe belediyemiz hem büyükşehir belediyemiz hem de teşkilatlarımızla destekleyeceğiz” diye konuştu.

MOBİLYACILIĞIN MİMARLARI
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Sakarya mobilyacılığının mimarı olan, sektörü taşıyan isimlerle bir aradayız. Sakarya’da mobilyacılığı daha da arttırmayı dava edindiğinizi görüyorum. Bu noktada bazı adımlar atılacaktır. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem Yüce’yı yılladır tanıyoruz. İnşallah bizler için büyük bir fırsat olacaktır” ifadelerini kullandı.

GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “İl Başkanlığı görevimden önce SATSO’da meclis üyeliği yaptım. Kooperatif kurulduğundan bu yana Lütfi Sunman’la birlikteyiz. Sizlerin arasından gelen biriyim. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem Yüce, Türkiye’nin çok büyük sanayi kuruluşlarında liderlik yaptığı için bu işleri iyi bilen bir isim. İnşallah hep birlikıte şehrimiz için çalışacağız” dedi.

MOBİLYACILIKTA MARKA ŞEHİR
Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, “Sakarya’nın geleceği için kooperatifin sektöre yönelik yapacağı çalışmaları önemsiyorum. Gereken desteği vereceğimizi de bilmenizi istiyorum. İl Başkanımız sektörün içerisinden gelen bir isim. Kalkınma Bakanlığı’nda üstlendiğim görevlerde projeleri 5 temel üzerinden değerlendirir, uygulanabilirliği, sürdürülebilirliği, kaynak, istihdam ve yapısını puanlardık. Büyükşehir olarak 5 temel üzerinde ortaya konulan projelere elbette gereken desteği veririz. Ancak gayretle çalışmamız gerektiğini unutmamalıyız. İnşallah mobilyacılık sektörünün marka şehri Sakarya olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi