İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve Yönetimi, Uzunçarşı esnafı, Tozlu Camii esnafı, Katlı pazar yeri esnafı, İtfaiye Caddesi esnafını ve Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret ederek, yapımı devam eden Unkapanı Meydanında incelemelerde bulundu.

EKONOMİK KRİZ
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır: ''Esnafımızın bize ilettiği sorunları TBMM gündemine taşıyacağız. Küçük esnaf ekonomimizin kalbidir. Eğer bir esnaf pandemi nedeniyle iflas ediyorsa bu hükümetin sorumluluğudur ve çözmesi gerekir. Biz esnafımızın her zaman yanındayız. Yaptığımız ziyaretlerde tespit ettiğimiz en önemli nokta, Türkiye’de var olan ekonomik krizin pandemi ile birlikte zirveye çıktığıdır” diye konuştu.

''TÜRKİYE DE MAKUL SİYASETİ''
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır: ''İktidarın duymadığı ve görmezden geldiği; esnafımızın, pazarcımızın, emeklimizin, gençlerimizin dertleri için çözümlerimizi yakın zamanda açılacak olan Meclis Genel Kurulu’nda gündeme getireceğiz. Bizi biz yapan değerler üzerinden ayrıştırılmaktan, ötekileştirilmekten usanan milletimiz; makulde buluşmayı hedeflediğimiz siyasi anlayışımızı görüyor, Huzurlu yarınlarımız için Türkiye'ye makul siyaseti öğreten Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i istiyor'' dedi.

''SAKARYA'DA DENGELER DEĞİŞECEK''
Kılıçaslan: “İlhamını Genel Başkanımızdan alan İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı olarak Sayın Milletvekilimiz Ümit Dikbayır’la hazırladığımız çalışma programıyla sahaya indik. Gidilmedik mahalle, STK ve esnaf kalmayacaktır. Böylece milletvekilimizle birlikte halkın dertlerini dinleyip çözüm arayacağız. Daha öncede yaptığımız ziyaretlerle birçok ilçenin sorununu öğrendik. Özellikle muhtarlarla oturup konuşarak ilçenin yerel yönetimine nasıl bir katkı verebiliriz ile ilgili, tarımın yoğun olduğu ilçelerde çiftçilerle bir araya gelip onların sorunlarını dinledik. Türkiye’de gündem çok yoğun ama biz bu süreçte yine seçmene dokunmak istiyoruz. Şu anda partimiz anketlerde ve izlenimlerimizde Sakarya'nın en popüler partisidir. Bu durum seçim sandığına da yansıdığında Sakarya da dengelerin değişeceğini tahmin etmek zor olmayacaktır'' diye belirtti.

Editör: Haber Merkezi