MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, İl Başkan Yardımcıları Ömür Açba ve Oğuz Alkaş ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akar, yeni dönemde yapılacak çalışmalarda MHP teşkilatları olarak Cumhur İttifakının tüm Belediye Başkanlarının yanında olacaklarını, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehre katacağı hizmetlere de destek olacaklarını ifade etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milliyetçi Hareket Partisi ile Sayın İl Başkanımız, Taraklı Belediye Başkanımız ve çok değerli belediye meclis üyelerimiz ile uyumlu çalışıp, Sakarya’mıza faydalı hizmetleri birlikte sunabilme arzusundayız. Cumhur İttifakının sadece bir seçim birlikteliği olmadığının bilinciyle hareket edeceğiz. MHP İl Başkanımız nezdinde tüm MHP camiasına 31 Mart seçimlerindeki destekleri için teşekkür ediyorum. Taraklı’ya da teşekkür ediyorum. Çok iyi sonuçlar aldık” dedi.
MHP İl Başkanı Akar, ziyaretinin ardından 31 Mart seçimleri sonrası yapılan ilk Büyükşehir Belediye Meclis toplantısını da takip etti.

Editör: Haber Merkezi