KUCAKLAYICI ANLAYIŞLA
24 Haziran seçimlerini ardından, seçim süreci ve sonrasını değerlendiren bir açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük, “Türk  demokrasi tarihinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişimiz sebebiyle önemli bir kilometre taşı olan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerini Pazar günü geniş bir katılım ile icra etmiş bulunmaktayız.

Yoğun bir tempo içerisinde sürdürmüş olduğumuz seçim çalışmaları esnasında Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli Bey’in talimatları ve teşkilatımızın disiplinli programları doğrultusunda milletvekili adaylarımız ve teşkilat mensuplarımız ile bütünleştirici ve kucaklayıcı bir anlayışla toplumun her kesimine ulaşarak sıkılmadık el, yürünmedik yol bırakmamayı kendimize ilke edindik. Adapazarı ilçemizin merkezi başta olmak üzere bütün mahallelerimizi nakış nakış dokuduk ve umutların yeşerdiği yüreklere dokunduk. Kâh sevdalı akan bir pınar başında köylümüzün derdi ile dertlendik, kâh kenar mahalledeki vefa abidesi esnafımızın haklı taleplerini dinleyip çözüm yolları aradık.

9 IŞIK MİLLİ DOKTRİN
Bu süreçte şevkimizi kırmak ve bizleri ümitsizliğin uçurumuna itmek isteyen, tahriklerle programlarımızı sabote etmeye çalışan fitneciler de oldu. Lakin, biz Türk Milliyetçileri er meydanlarına nam salmış pehlivanlar misali nefsimizi kündeye getirdik ve yendik. Velhasıl fevri davranmaktan Yüce Allah’a sığındık. Fitne ve tefrikaya karşı aklı selimden bir milim şaşmayarak  Başbuğ Alparslan Türkeş Bey’in kaleme aldığı 9 Işık Milli Doktrini’nin Ahlakçılık ilkesi çerçevesinde hareket ettik.

Nihayetinde Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bey  milletimizin onayı ile  Cumhurbaşkanı seçildi. Bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in önerisi olan Cumhur İttifakı da TBMM’de  güçlü bir temsil noktasına ulaştı. Milliyetçi Hareket Partisi ise barajları patlatmak suretiyle anketçiler, şer odaklı medya mensupları ve millet düşmanlarını önüne katarak milletin vicdanına sürükledi ve onların ‘MHP baraj altı kalacak’ söylemli algı operasyonlarını boşa çıkardı. Üstlendiği kutsal görev ve sorumluluk ile Gazi Meclisin Kilit Partisi, kilitli alanların açılması gerektiğinde ise Anahtar Parti konumuna gelmiştir.
Hamd  olsun, geride bıraktığımız bu süreçte “La Galibe İllallah” (Allah’tan başka galip yoktur) öğüdünün sırrına vararak ne  ümitsizliğin boşluğuna düştük, ne de seçim sonu zafer sarhoşluğuna meylettik. Nitekim Ülkücü Hareketin her mensubu gibi bizler de milletimizin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun farkındayız. Çünkü biz biliriz ki; ‘Hak yoktur, vazife vardır.’

TEŞEKKÜR
Bu seçim sürecinde varlıkları ile bizlere kuvvet veren hemşehrilerimize, gazetelerinden  ve internet sitelerinden sesimizi şehrimize duyuran basınımızın güzide temsilcilerine, mecliste bizleri geçmiş dönem temsil eden milletvekilimiz Sn. Zihni Açba Bey’e ve İl Başkanımız Sn. Ahmet Ziya Akar beye ve nezdinde il teşkilatımıza, millete hizmet aşkı ile şehit kanları ile sulanmış aziz toprağımızı karış karış gezen Milletvekili Adaylarımıza, geleceğimizin teminatı Ülkü Ocaklı Bozkurtlarımıza, Ülkücü kuruluşlarımızın sn. mensuplarına, kadın kolları birimimizdeki iffet abidesi bayanlarımıza, kıymetli sandık görevlilerimiz ve parti üyelerimize, ramazan günleri seçim çalışmalarında, çatlamış oruçlu dudakları alınlarının teri ile ıslanan vefakar yönetim kurulu üyelerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki dönem Sakarya’mız ve davamızı yüce mecliste hakkıyla temsil edeceğine canı gönülden inandığım milletvekilimiz Sn. Muhammed Levent Bülbül  beyi bu vesile ile tebrik ediyor ve kendilerine bu kutlu yoldu başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi