Toplantının açılış konuşmasını yapan İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır kısa bir selamlama konuşmasının ardından buraya sizlerle sohbete geldik, sorusu olanlar sorularını sorabilirler diyerek sözü Hendek Belediye Başkanı Adayı Ahmet Mercan’a verdi.

BAŞARILI OLACAĞIZ
Partilileri selamlayarak konuşmasına başlayan Mercan, 31 Martta yapılacak olan Yerel seçimlerin İlçemize, Partimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu seçimler kolay olmayacak, zor bir seçim ama bununda üstesinden geleceğiz ve inşallah başarılı olacağız.

DERDİNE DOKUNMADIĞIMIZ İNSAN YOK
İyi Parti’nin Hendek’te 5500 civarı, CHP’nin de 5500 civarı oyu var ve bir ittifak olarak seçimlere giriyoruz. Çok çalışmamız ve çok mücadele etmemiz lazım. Bizim Hendek’te işini görmediğimiz, el atmadığımız, derdine dokunmadığımız insan yok, en büyük avantajımız bu. 25, 30 yıldır Siyasetin içeresindeyim. Hendek’te birçok kişinin fabrikalara girmesine ve çalışmasına vesile olduk. İktidar dönemimizde olsun, diğer dönemlerde olsun Vatandaşın her türlü işine koştuk. Vatandaşlardan bize gelen isteklerin yüzde doksanına cevap verdik, işlerini gördük, yapamadıklarımız için de uğraştık bunu insanlar biliyor.

BENİM KOLTUK DERDİM OLMADI
Bizi Hendek halkıda tanıyor, çok fazla sıkıntı çekmeyeceğiz ve başarılı olacağımıza inanıyorum. Ama çalışmak ve gayret göstermek zorundayız. CHP ziyaretimizde de anlattım. Bizim için Partinin menfaati önemli ve benim hiçbir zaman koltuk derdim olmadı. Biz Memleket için Hendek için en iyisini istedik her zaman.

ALTIN TEPSİDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI SUNDUK
Yaşanan süreçleri biliyorsunuz, Milletvekilimizin de onayını alarak MHP’den Aday olamayan Turgut Babaoğlu’nu çağırdık dedik ki Hendek’in menfaatleri için iki adaylı seçim kazanmak çok zor. Gerekirse ben çekileyim gel İyi Parti’den Belediye Başkan adayı ol, ama onun gelemeyeceğini biliyorduk. Onu bırakmayacak insanlar var orada, şahsi menfaatleri için onu kullanan insanlar var. Biliyorduk biz bu açılımı da yaptık ama onun kabul etmemesinin sebeplerini Hendek halkı anlamaya başladı. Biz ona altın tepside Belediye Başkanlığını sunuyoruz ama o bizim çok iyi bildiğimiz ama anlatmanın bize yakışmayacağı gerekçelerle kabul edemedi ve bu onlara çok büyük zarar verecek. Hendek halkı bunu konuşmaya başladı.

ZAFER BİZİM OLACAK
Üyelerimizin mutlaka gündüz Partide olmasını rica ediyorum. Seçmenlerimize önem verelim, Partimizin canlı olması gerekiyor, özellikle rica ediyorum Partimizi boş bırakmayalım, canlı tutalım. Partimize gelen insanlarla ilgilenin, insanlara yaşananları anlatın, anlatacak çok şey var bunları insanlara anlatmamız lazım. İnşallah hayırlı uğurlu olacak, ben inanıyorum sizde inanın, zafer bizim olacak diyerek sözlerini sonlandırdı.

NEREDE KALMIŞTIK?
Nerede kalmıştık diyerek konuşmasına başlayan İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, nerede kaldıysak işi sonuçlandıracağız bu sefer. Bu anlamda başta Mimar Aday Adayımız Mete Özgüven Abimiz Ahmet Mercan adına Adaylıkta çekildiğini beyan ettiği için özel teşekkür etmek istiyorum, İl Başkanımız, Teşkilat Başkanımız ve Teşkilatımıza çok emeği olan İl Sekreterimize katıldıkları için teşekkür ediyorum.

AYDOĞAN ARSLAN’IN ADAYLIĞI HENDEK’TEN AÇIKLANDI
Bugün burada Ahmet Mercan için toplandık ama ben bugün sizlere bir sürpriz yapayım. Aydoğan Arslan Adapazarı Belediye Başkan Adayımızdır diyerek Aydoğan Arslan’ın Adapazarı Beledi Başkan Adaylığını Hendek’ten açıkladı.

GENEL BAŞKANIMIZA 7 ANAHTAR GÖTÜRECEĞİZ
Adapazarı’nı alacağız, Hendek’i alacağız, Geyve’yi alacağız, Kocaali’yi alacağız, Ferizli’yi alacağız, Taraklı’yı alacağız. Bir tek Erenler kaldı inşallah onu da alacağız ve Genel Başkanımıza 7 anahtar götüreceğiz inşallah. Bu anlamda toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.

KATILANLAR
İyi Parti Hendek İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan, İyi Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Aydoğan Arslan, İyi Parti Sakarya Teşkilat Başkanı Aydın Bahar ve İl Sekreteri Yüksel Esmeroğlu, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan ve Partililer katıldı.

Editör: Haber Merkezi