SEÇİM MANİFESTOSU
İYİ Parti Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları ile Milletvekili Ümit Dikbayır ve İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, şehir merkezindeki bir restoranda sabah kahvaltısında bir araya geldi. Toplantıda durum değerlendirmesinde bulunulurken, çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişi yapıldı. İl Başkanı Kılıçaslan, Genel Başkanları Meral Akşener tarafından 31 Mart seçimleriyle ilgili manifestonun ve aday tanıtım toplantısının 20 Şubat Çarşamba günü Ankara’da yapılacağını bildirdi.

HALK DEĞİŞİM İSTİYOR
İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, “İnşallah sizler başkan seçilerek, Sakarya’nın makus talihini değiştireceksiniz. Bu süreçte milletimiz ile kurduğumuz büyük ittifakın bozulmasını isteyenlerle de mücadele edeceğiz. Özellikle bizlere atılmak istenen iftiralar ve kışkırtmalara karşı durmanızı istiyoruz. Sakaryalıların 31 Mart’ta büyük bir değişim yapacağına inanıyoruz. Ülkemizin ve Sakaryamız’ın geleceğini karanlığa sokanları, ekonomik olarak sıkıntıya düşürenleri, kapıldıkları kibir ile kendilerini milletimizin üzerinde görenleri gönderip, İYİ insanlara görev verecekler. Bundan hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ayrıca, bazı basın yayın organlarında Millet ittifakı içerisinde büyük sorunlar yaşandığı ile ilgili amaçlı ve kasıtlı haberler yapıldığına da vurgu yaptı

Editör: Haber Merkezi