Erenler’de AK Parti kurucuları ve eski başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Çok şükür bugün kutlu yürüyüşümüzü birlik ve beraberlik içerisinde sürdürüyoruz. İnşallah hep birlikte bu şehir için çok çalışmaya, ilk günkü gayretimizle hareket etmeye devam edeceğiz” dedi

"YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Programda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakan Yardımcısı ve Kurucu İl Başkanı Hasan Ali Çelik, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Fevzi Kılıç, teşkilat üyeleri ve çok sayıda davetli yer aldı. AK Parti Kurucu İl Başkanı Hasan Ali Çelik ise yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ederek, “İnşallah aday olan arkadaşlarımız başarılı olacaklardı. Biz onlara yardımcı olacağız, çalışacağız ve dualarımızla yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

DAVA ARKADAŞLARI
30 yılı aşkın süredir birlikte yürüdüğü dava arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, buluşmada emeği geçenlere teşekkür etti. Yüce, “Kutlu yolculuğumuz hayırlı olsun. Bu dava için hepiniz mücadele ettiniz. Gayret gösterdik. Kapı kapı dolaştık. Makam, mevki derdinde olmadık, Allah’ın rızasını gözettik. Çok şükür bugün kutlu yürüyüşümüzü hep birlikte sürdürüyoruz. İnşallah hep birlikte bu şehir için çok çalışmaya, ilk günkü gayretimizle hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

AŞK İLE ÇALIŞACAĞIZ
Başkan Adayı Ekrem Yüce, şöyle devam etti: “Diklenmedik, dik durduk. Çeşitli zorluklara birlikte göğüs gerdik. Asla günün adamı olmadık. Milletimize, memleketimize hizmet etmenin derdinde olduk. İnşallah 31 Mart seçimlerinin ardından şehrimizi birlikte yöneteceğiz, birlikte çalışacağız. Aşk ile çalışacağız. Hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Başarı emek ister. Emek göstereceğiz. Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na şehrimize ve ilçemize kattıkları değer için teşekkür ediyorum. İnşallah bizlerde aldığımız bu bayrağı daha yükseğe taşıyacağız.”

Editör: Haber Merkezi