ZİYARET
İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İYİ Parti Akyazı Belediye Başkan adayı Adem Güner ile birlikte, Akyazı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Akyazılılar, ilçenin son yıllarda sürekli olarak ihmal edildiğini ve hizmet alamadıklarını söylerken, “Üvey evlat muamelesi görüyoruz” dediler.

“AKYAZI ÜVEY EVLAT MI?”
İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Uzm. Dr. Cihan Kolip, Akyazı’nın geçmişten gelen birikimini kullanamadığını be sürekli geriye doğru düşürüldüğünün görüldüğünü ifade ederek, “Akyazılı kardeşlerimiz, ‘nasılsınız, işleriniz iyi mi?’ diye sorduklarında, inançlarından ötürü kötü olsalar bile ‘Allah’a hamdolsun iyiyiz’ diye cevap verdikçe, Hükümet ve Belediye Başkanları maalesef kendilerini yanlış anladı. Nasıl olsa herkes hayatından memnun diyerek, Akyazı’ya hizmet üretmediler. Akyazı, sürekli olarak geriledi. Şimdi vatandaşımız haklı olarak ‘Akyazı, üvey evlat muamelesi görüyor’ diyerek yakınıyor.” Dedi.

AKYAZI İÇİN PROJELER
Akyazı’nın çehresini değiştirecek projeleri olduğunu ifade eden Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Burası termal kaynaklarıyla, tarıma yatkınlığıyla, önemli sanayi tesislerinin varlığıyla, aslında çok daha ileride olması gereken ilçemiz. Burada yapacağımız projelerle Akyazılıların yüzleri gülecek. Öz ve öz evlat olduklarını görecekler. Akyazı, Sakarya’nın en güzel ve içinde yaşamaktan zevk alınan ilçelerinden biri olacak” diye konuştu.

PROJELER
Akyazı’nın ana arterlerdeki altyapı ve üst yapı problemlerini kısa sürede çözeceklerini anlatan Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Ulaşım problemini bitireceğiz. Altyapı ve asfalt sıkıntısını gidereceğiz. Akyazı’ya yüzme havuzlu büyük bir spor kompleksi yapacağız. Gençlik ve kültür merkezi inşa edeceğiz. Taziye evi yapacağız. Daha bir çok projelerimi var” dedi.

TARIM VE SANAYİ
Akyazı’nın mevcut durumda potansiyellerinin desteklerle daha da artırılabileceğini de vurgulayan Uzm. Dr. Cihan Kolip, “Örneğin seracılık başta olmak üzere tarımsal faaliyetlere destek vereceğiz. Çiftçilerimize, mazot, gübre ve tohum desteklerimiz olacak. Sanayicilerimize ayrı desteklerimiz olacak. Akyazı, ekonomik, sosyal, kültürel ve turizm yönünden, Sakarya’nın yıldızı olacak konuma gelecek.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi