“YENİKENT’E İLÇE GİBİ PROJE”
İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, Karaman’da vatandaşlarla bir araya geldi. Burada sıkıntıları ve sorunları dinleyen Uzm. Dr. Cihan Kolip, Yenikent’e ayrı bir önem verdiklerini, Sakarya’nın ilçelerinden biri olarak görerek, Yenikent’e özel projeler geliştirdiklerini ifade etti.

“ULAŞIM SORUNUNU BİTİRECEĞİZ”
Yenikent’in en ciddi problemlerinden birinin ulaşım olduğunu ifade eden Uzm. Dr. Cihan Kolip, “İlk olarak ulaşım sorununu çözeceğiz. İlk çalışmamız da Yenikent’e bir otogar yapmak olacak. Yenikent’i hafif raylı sistem ile Adapazarı merkezine bağlayacağız. Yenikent’i Söğütlü-Ferizli ile bağlayacak çevre yolu yapacağız.” diye konuştu.

“SOSYAL VE EKONOMİK HAYAT CANLANACAK”
Yenikent’e altı otoparklı kapalı pazaryeri ve AVM yapacaklarını ifade eden Uzm.Dr. Cihan Kolip, “Kültür ve Gençlik evleri, taziye evleri, Yüzme havuzlu spor kompleksleri, kreş ve yaşlı bakım evleri yapacağız. Çöp konteynırlarını yer altına alıp, sokak köpekleri ile ilgili bakım evleri yapacağız. İhtiyaç sahipleri için toplu konut projelerini de bu bölgede inşa edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi