SEÇMEN LİSTELERİ ASKIYA ÇIKTI
AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kıratlı, seçmen listelerin askıya çıkması sonrası bölgesindeki muhtarlıkları ziyaret etti. Kendi sandığının da bağlı olduğu Hacıoğlu Mahalle Muhtarlığını ardından da yine bölgede yoğun bir seçmen kitlesi olan Dilmen Mahalle muhtarlığını ziyaret eden Kıratlı, burada askıda isimlerini kontrol eden vatandaşlarla da görüştü.

Hacıoğlu Mahalle Muhtarlığında kendisi ve ailesinin kayıtlarını kontrol eden Aday Adayı Muhammet Kıratlı burada Mahalle Muhtarı Hüsnü Karpuz’dan bilgi aldı. Muhtar Karpuz, seçmen listelerinin askıya asılmasının ardından mahallelilerin muhtarlığa gelerek listeleri kontrol ettiğini bildirerek “31 Mart seçimleri öncesi seçmen listeleri 4 Ocak itibarı ile askıya çıktı. Mahalle halkımız da aynı gün itibarı ile muhtarlığımıza gelerek listelerden adlarını kontrol ediyorlar.” dedi.

17 OCAK’A KADAR ASKIDA
Hacıoğlu’ndan sonra Dilmen Mahalle Muhtarlığını da ziyaret eden Kıratlı burada muhtar Münür Eyüboğlu ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kıratlı “Seçmen listeleri askıda yerini aldı. Erenlerimize, mahallelerimize ve Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Listeler 17 Ocak’a kadar askıda kalacak. Seçmenlerimizin kayıtlarını kontrol etmeleri önemli. Biz de bu minvalde hem kendi kayıtlarımızı kontrol ediyor hem de gerek muhtarlarımızla gerekse de vatandaşlarımızla görüşüyoruz.” dedi.

“SANDIK AYAKLARINA GELECEK”
Seyyar Sandık uygulamasıyla ilgili de seçmene hatırlatmada bulunan Kıratlı, “Seçim günü oy kullanmaya gelemeyecek vatandaşlarımızın kendileri veya yakınları aracılığı ile 17 Ocak gününe kadar ‘yatağa bağımlı olduğu’ ibaresinin yer aldığı sağlık raporunu muhtarlıklarımıza veya ilçe seçim kuruluna getirmeleri halinde sandık ayaklarına gelecek. Her seçim döneminde vatandaşımızın yararına olan uygulamaları hayata sokan AK Parti’miz seyyar sandık uygulaması ile de yatağa bağlı seçmenlerimizin oy kullanabilmelerini sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi