KİMSE KARIŞMASIN!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyükşehirlerdeki teşkilatları bizzat belirleyeceği öğrenildi. Erdoğan’ın bilhassa bakan ve milletvekillerinin teşkilat seçimlerine çok fazla müdahil olmasından rahatsızlık duyduğu kaydedildi

9 İLÇE KALDI
AK Parti’de kongre takvimi işliyor. Sakarya’da bugüne kadar Adapazarı, Taraklı, Kocaali, Karasu, Pamukova, Kaynarca ve Söğütlü ilçe kongreleri tamamlandı. Kalan 9 ilçenin kongre takviminin belli olmasına karşılık seçimlerin belli bir süre ertelenmesi bekleniyor. İl kongresinin ise Aralık veya 2018’in Ocak ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

ÜLTİMATOM
Öte yandan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyükşehirlerde başkan adaylarını bizzat belirleyeceği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bilhassa bakan ve milletvekillerinin seçimlere gereğinden fazla müdahil olmasından rahatsızlık duyduğu ve “Kimse karışmasın. Adayları ben belirleyeceğim” dediği ileri sürüldü.

GELEBİLİR
Aralık veya 2018’in ilk ayında gerçekleştirilmesi planlanan AK Parti Sakarya İl Kongresi’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor. Sakarya’da kalan 9 ilçe kongresinin ne zaman yapılacağına dair kesin takvimin de birkaç gün içerisinde belirleneceği kaydediliyor. 

Editör: Haber Merkezi