AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim kurulu üyeleri, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, meclis üyeleri, ilçe kadın kolları başkanı Bedia Yılkın, ilçe gençlik kolları başkanı Fadıl Fide; AK Parti Sakarya 6. Olağan Kongresi’nde il başkanlığı görevine yeniden seçilen Fevzi Kılıç’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.
İl Başkanı Kılıç, “Kongremiz miting havasında geçti. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bizden önce yapılan Bolu il Kongresinde ‘Buradan Sakarya’ya gideceğim, Sakarya gereğini yapar’ demişti. İlçelerimizin yoğun desteği ile salonun dışı miting alanına döndü. Salon içindeki, özellikle gençlerimizin coşkusu övgüye değerdi. Hendek ilçe teşkilatımıza ve Hendekliler’in kalabalık katılımından dolayı teşekkür ederim. Biz büyük bir aileyiz ve birlikte daha güçlüyüz” dedi.
İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İl Başkanı Fevzi Kılıç’a bir tablo hediye etti. İl Başkanı Fevzi Kılıç, tablo ve ziyaretlerinden dolayı teşkilata teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi