ZİYARET PROGRAMI
CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ve meclis üyesi adayları ile birlikte iş adamı dernekleri, esnaf odaları ve esnafları ziyaret etti.

Katlı Pazaryeri esnafını ziyaret eden Kılıç, Katlı Pazar’da gerçekleştirmek istedikleri Halk AVM modelini anlattı. Esnaflarla dertleşen Kılıç, projelerinden bahsederek, “Biz esnafımızın güçlü olduğu bir Adapazarı ilçesi hayal ediyoruz. El birliği ile esnafımızın daha çok kazandığı bir Adapazarı’nı yeniden inşa edeceğiz. Şehrin cazibe merkezi yeniden Adapazarı olacak” dedi.

DIŞ TİCARET OFİSLERİ
Daha sonra İl Başkanı Erdoğan Isır’ın da katılımıyla Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneğini (SASİAD) ziyaret eden Kılıç ve CHP’liler SASİAD Başkanı Ümit Karayaka ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. İsmail Kılıç SASİAD üyelerine Adapazarı Belediyesinde hayata geçirmek istedikleri yatırım destek ve dış ticaret ofisleri projelerinden bahsetti.

ESNAFI EZDİRMEYECEĞİZ
Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turhan Salihoğlu’nu da ziyaret eden Kılıç, “Esnafın dertlerini çok iyi biliyoruz. Esnafımız AVM’lerle rekabet edemiyor ve yerel yönetimlerde gerekli desteklemeleri gerçekleştiremiyor. Esnafımızı AVM’lere ezdirmeyeceğiz. Önceliğimiz esnafımızdır. Gerçekleştireceğimiz dönüşüm projeleriyle yeni cazibe merkezleri ile yerel ekonomik değerleri öne çıkaracağız” dedi

Editör: Haber Merkezi