Cumhur İttifakı AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç, Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Kadın Gözüyle Erenler’ çalıştayına katıldı. Erenler’de 7’den 70’e herkesi ilgilendiren çalışmalara imza atacaklarını ifade eden Kılıç, “İlçemizi karış karış gezerek eksikleri, talepleri tespit ediyoruz. Yapılan güzel çalışmalar olduğu gibi eksikliklerde var. Amacımız elimizden gelen en güzel hizmeti ilçemize sunmak, gururla ben Erenlerliyim dedirtebilmek” diye konuştu.

GÖNÜL İŞİ
Kılıç, “Belediye işi gönül işidir. Biz bu işi yıllardır gönülden yapıyoruz. Asla sadece seçim zamanı halkın içine inen bir belediye olmayacağız. El ele, omuz omuza, gönül gönüle Erenlerimiz için hep birlikte çalışmak en büyük arzumuz. Erenler hepimizin, Erenler bizim ortak sevdamız. İlçemizde hizmet almayan tek bir mahalle hatta tek bir sokak kalmayacak” ifadelerini kullandı.

‘KADIN ŞURASI’
Konuşmasının sonunda Erenler’in kadınlarına müjde veren Kılıç, “Bizler için hanım kardeşlerimizin fikirleri çok önemli. Seçildiğimiz takdirde inşallah Erenlerimizde ‘Kadın Şurası’ kuracağız. Bu toplantılarda sadece partimize mensup vatandaşlar ile değil görüş ayrımı olmaksızın tüm mahallelerimizden vatandaşlarımız ile bir araya gelmek istiyoruz.  Gerek üç  gerek dört ayda bir toplanarak hanım kardeşlerimizin gözünden ilçemizdeki eksikleri ve talepleri değerlendirerek Erenlerimize en güzel hizmeti sunacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi