AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç girmedik sokak, sıkmadık el bırakmıyor. Gündüz esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kılıç, akşamları da mahallelere giderek gönüllere dokunuyor. Samimiyeti ile ilçesinde gönüllere taht kuran Kılıç, talepleri dinleyerek sorunları yerinde inceliyor.

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”
TOPÇA ve Dilmen Mahallesinde esnafları ziyaret eden Kılıç, Erenler’in ticaret yönünü önemsediklerini ifade ederek, “İlçemiz gerek şehrin merkeze yakınlığı gerek ticaret yerleri ile şehrin önemli bir ekonomik yükünü taşıyor. Biz esnaflarımız ile el ele omuz omuza birlikte çalışacağız” dedi.

TALEPLERİ DİNLİYOR
İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen ev toplantılarına da katılan Fevzi Kılıç, gittiği mahallelerde yaşlı ve hastaları da ihmal etmeyerek ziyaret ediyor. Ev ziyaretlerinde konuşan Kılıç, “Sizlerin istek ve taleplerini gerçekleştirmek için buradayız. Gerek sokak aralarına istediğiniz düzen olsun gerek sosyal aktiviteler olsun inşallah hepsini yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
Kılıç, “Amacımız biraz daha fazla oy kazanmak değil, işimizi gönülden yaparak gönüller kazanmak. Tevazu ve samimiyetimiz ile Cumhurbaşkanımızı ilçelerimizde en iyi şekilde temsil etmek, hakkımıza en güzel hizmeti sunmak için çalışacağız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin.”

Editör: Haber Merkezi