Cumhur İttifakı AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç ilçesinde ziyaretlere devam ediyor. Güney Mobilyacılar Sanayi Sitesi ve Marangozlar Sanayi Sitesi’nde esnafı ziyaret eden Kılıç, sorunları dinleyerek göreve geldikleri takdirde en kısa sürede sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

Kılıç, “Ziyaretlerimiz sadece seçim sürecinde olmayacak, seçimlerden sonrada sık sık bir arada olacağız. Sürekli sizlerle bir arada iç içe görev yapmak istiyoruz, belediyenin kapısı her zaman sizlere açık. Gelene kapımız gelmeyene gönlümüz açık. Esnaflarımız, iş adamlarımız ile Erenlerimizin kalkınmasında el ele, gönül gönüle hep birlikte çalışacağız” dedi.

YEDİDEN 70’E
Kılıç, “Geçmiş dönemlerde ilçemize yapılan güzel çalışmalar olduğu gibi eksik kalan, eksik gördüğümüz işlerde var. Aynı zamanda sizlerin talep ve önerileri de var. Sizler göreve layık gördüğünüz takdirde Erenlerimiz için 7’den 70’e toplumun her kesimini ilgilendiren çalışmalara el birliği ile imza atacağız” ifadelerini kullandı.

‘HAYALLERİMİZ VAR’
Çaykışla, Küpçüler ve Ekinli mahallerinde ev ziyaretlerinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Kılıç, gittiği mahallelerdeki hasta ve yaşlı vatandaşları da ziyaret etti. Kılıç, “Mahalle aralarında gerek yolların bozukluğu gerek başka sorunlarınız olsun sizlerin talep ve istekleri doğrultusunda göreve geldiğimiz takdirde çözülecek. Erenler için hayallerimiz, hedeflerimiz var, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah en kısa sürede ilçemiz için hayata geçirmek istediğimiz projelerimizi açıklayacağız. Erenlerimize hizmet için geldik, Erenlerimize yapacağımız hizmetler ile kalpleri fethedeceğiz” dedi

Editör: Haber Merkezi