Pamukova Ziraat Odası’nın düzenlemiş olduğu programda Pamukovalı çiftçilerle bir araya geldi. Toplantıya Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser de katıldı.  Üç günlük Antalya programı sonrasında ayağının tozuyla Pamukovalı çiftçiler, oda başkanları ve mahalle muhtarları ile  buluşan Başkan Keser,  “Başbakan Binali Yıldırım’ın Pamukova Halkına selam ve muhabbetlerini iletti.

TEŞEKKÜR
Başkan Keser; çiftçilerin sorunlarına değinerek hükümetin kademe kademe her konuda çiftçilere gerekli desteği verdiğini , sıkıntı ve problemleri için çözüm yollarını sağladığını ve bundan sonra da çiftçiler adına ne gerekiyorsa her alanda yapılacağını belirtti. Keser, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a ilçede kurulan Sosyal Güvenlik Kururmu şubesi ve kapanmak üzereyken tekrar faaliyete devam ettirilen Pamukova Ziraat Odası için teşekkür etti.
Tarımla ilgili sorunların görüşüldüğü toplantıda, çiftçilerin Ziraat Odalarından istekleri, Çiftçilerin Sosyal Güvenlik sorunları, Pamukova da elektrikli sulamaya geçilmesi, çiftçilere ucuz mazot desteği ve ziraat odalarının yaptığı çalışmalar ele alındı.

REFERANDUM
16 Nisan’da yapılacak Referanduma da değinen Başkan Keser “Devletimizin bekası,2023 lider ülke Türkiye için sizlerden güçlü bir evet istiyorum. Önümüzde referandum var. 16 Nisan’da millet iradesine başvuracağız. İnsanımızı daha mutlu ve huzurlu kılmak için, bölgesinde söz sahibi dinamik bir ülke oluşturmak için, ekmeğimizi, aşımızı daha da büyütmek için, ülkemizi dize getirmeye çalışan pkk, fetö gibi alçakları dize getirmek için evet diyeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemiyle inşallah Türkiye prangalarından kurtulacak ve yeni yeni reformları hayata geçirecektir” dedi.

KATILANLAR
Her ay düzenli olarak yapılan Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı Pamukova Özdemir tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantıya Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Cevat Keser,  Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erhan Çavuş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İbrahim Kiraz ,Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ümit Erol,  Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı ve  Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar, diğer İlçelerin Ziraat Odası Başkanları, Birlik Başkanları, Muhtarlar ve Pamukovalı çiftçiler katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi