Beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleri Nalan Yedekçi Turhan, Gönül Yıldız İrşi, Cemal Demir, İsa Şahinoğlu ve Ayhan Kadanalı ile birlikte Sakarya Yozgatlılar Derneği’ni ziyaret eden CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, yerel kültür derneklerinin önemine değindi. Keleş, “Sakarya 72 milletimizin bir arada kardeşçe yaşadığı bir şehir. Adeta bir kültür mozaiği. Yerel kültür dernekleri de bu kültürlerin tanıtıldığı, yaşatıldığı ve gelecek nesillerimize taşıma görevini üstlenen önemli bir yapıya sahip” dedi.
“Ülkemizde, tüm dünyada olduğu gibi zorlu bir pandemi sınavı vermekte” diyen Keleş, “Biz bu süreçte arkadaşlarımız ile birlikte sahadan kendimizi hiç çekmedik. Zor günler yaşayan esnafımızın, işsizlikle mücadele eden vatandaşlarımızın, tarlasını ekemeyen, ektiği ürünün hakkını alamayan çiftçimizin, üreticimizin, işçimizin, emekçimizin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Göreve geldiğim ilk gün itibari ile sürekli sahadayız. Bir yıldır il başkanlığı koltuğunda 48 saat oturmamışımdır. Biz sadece seçim zamanı değil, yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam ediyoruz. Sadece seçim zamanı değil, her gün halkımızın yanında, onlarla iç içe sorunlarının takipçisiyiz” şeklinde konuştu.
CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Sakarya Yozgatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Günay Yazıcıoğlu, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Erdal Tarhan, Turgay Durdağ, Tahsin Ertürk ve Hakan Coşan hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi