Bu kapsamda Hayvan Pazarı ve Bağlar Caddesi civarındaki esnafı ziyaret eden Kazan bir taraftan projelerini anlatırken bir taraftan da esnafın dertlerini dinliyor. Kazan, “Esnafımız krizle baş edebilmek için kendince çözümler arıyor. Ziyaret ettiğimiz bir dükkanda, bir esnaf arkadaşımız komşu arkadaşlarla bir araya gelerek elektrik tasarrufu yapabilmek için 4-5 dükkan çayı sırayla demlemeye karar verdiklerini anlattı. Esnafımızın geldiği nokta budur. Maalesef esnafımız krizle mücadelede yalnız başına bırakılmış” dedi.

PAZARYERİ
“Belediyeyi aldığımızda ilk icraatlerimizden biri Yazlık bölgesini modern bir Pazar Yeri’ne kavuşturmak olacak” diyen Kazan Pazar yerini inşa etmekle kalmayacak, özel otomobil sahibi olmayan vatandaşlarımızı düşünerek bu Pazar yerinden Yazlık’taki 3 mahalleye, pazarın kurulduğu günlerde ücretsiz hizmet verecek servis araçları koyacaklarını anlattı.

KIRSAL KALKINMA BÜROSU
Kazan, “aydınlatmasından, çocuk parklarına ve bölgedeki temel ihtiyaçlardan biri olan çocuk kreşlerine kadar, belediyeyi kazandığımız takdirde tüm Yazlık bölgesini bambaşka bir çehreye kavuşturacaklarını ifade etti.”

Orta Mahalle’de hala çok sayıda tarımla geçinen vatandaşın da olduğunu bildiklerini ifade eden Kazan’ın kuracaklarını anlattığı Kırsal Kalkınma Bürosu ve Köylü Pazarı’nı vatandaşlar ilgi ile dinledi. En büyük desteği Orta Mahalle gibi Serdivan’ın en çok ihmal edilen bölgelerinden beklediklerini anlatan Kazan, “Her yerde söylediğimi burada da tekrar etmek istiyorum. Aldığınız hizmetten memnun değilseniz, sandıkta gücünüzü gösterin, değiştirin” dedi.

Editör: Haber Merkezi