Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Karasu İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Ahmet Tevfik Altunel, Karasu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Ersoy, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Turan Yüzücü, 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanarak Karasu Belediye Başkanı seçilen Av. İshak Sarı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

EN İYİ HİZMET
Vatandaşlarımıza en iyi hizmetin verilmesi ve sorunlarının çözümü için devletimizin ilçelerdeki temsilcileri olarak bizler her zaman göreve hazırız diyen Karasu Kaymakamı Aziz Mercan; “Bugün, İlçe protokolümüzle birlikte Belediye Başkanımız Av. İshak Sarı’ya tebrik ziyaretinde bulunduk. Eminim bu güzel ilçemiz için imkânlar doğrultusunda en iyi hizmeti gerçekleştirecektir. Bu önemli göreve seçilen Sayın Av. İshak Sarı’yı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

HALKIN EMANETİ
Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada, Karasu Kaymakamı Aziz Mercan’a ve İlçe protokolüne teşekkürlerini ileten Karasu Belediye Başkanı Av. İshak Sarı, Karasu’nun yeni dönemde daha büyük hizmetlere kavuşacağını belirtti. Başkan Sarı; “İlçemiz her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen bir ilçe. Bunun bilinciyle hareket edip yeni proje ve çalışmalarımızı sırasıyla halkımıza sunacağız. Vatandaşımızın bizlere vermiş olduğu bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi