Son çıkan Kararname ile Samsun Vali Yardımcılığı görevinden Kaynarca'ya atandığını belirten Mehmet Ali Karatekeli  yaptığı açıklamada, "İnşallah Kaynarca ilçemizde ben değil biz olarak, seçilmişlerimiz ve atanmışlarımızla, daire amirlerimizle, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, vatandaşlarımızla ve tabi ki basınımızın desteği ile bir ekip olacağız ve inşallah ilçemizi, ilimizi bir adım daha ileriye götürebilmek vatandaşlarımızı daha modern, daha güzel imkanlara kavuşturabilmek için elimizden geleni yapacağız. Allah utandırmasın" dedi. 

ÖZGEÇMİŞ
Kaynarca'ya atanan Mehmet Ali Karatekeli 1981 yılından itibaren çeşitli ilçelerde kaymakamlık görevinde bulundu. Son 5 yıldır ise Samsun Vali Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

1958 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1980 yılında mezun oldu.

Mesleğe 1981 yılında Muğla Kaymakam Adayı olarak başlayan Karatekeli sırasıyla; Çankırı Eldivan Kaymakamlığı, Bingöl Solhan Kaymakamlığı, Mardin Vali Yardımcılığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Manisa Ahmetli Kaymakamlığı, Giresun Görele Kaymakamlığı,  Mersin Bozyazı Kaymakamlığı, Bursa Nilüfer Kaymakamlığı, Muğla Fethiye Kaymakamlığı  görevlerinde bulunmuş olup 13/08/2012 sayılı kararname ile Samsun Vali Yardımcılığına atandı.

Editör: Haber Merkezi