AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısı önceki akşam Geyve Karaçam’da yapıldı. Sakarya İl Koordinatörü Mehmet Ali Okur’un da katıldığı toplantıda referandum sürecindeki çalışmalar değerlendirildi.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ
Yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla sahaya çıkmadan önceki son planlamaları yaptıklarını belirten Başkan Kılıç, “25 Şubat’ta tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte Ankara Arena’da olacağız. Başbakanımızın bize verdiği büyük sorumluluğu en iyi şekilde tamamlamak için çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi. Sistemi halka anlatmak için kapı kapı dolaşacaklarını söyleyen Başkan Kılıç, “Sistemi halka anlatmak için kapı kapı dolaşacağız. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Hedefimiz Türkiye birinciliği ve bunu başaracağız” ifadelerini kullandı.

OKUR TEŞEKKÜR ETTİ
Koordinatör Mehmet Ali Okur, “Önümüzde çok önemli bir referandum süreci var. Biz tüm teşkilatlarımızla bir ve beraber olarak bu referandumdan da alnımızın akıyla çıkacağız. Bizim Sakarya’ya güvenimiz tam. Geçmiş seçimlerde de Sakaryalı AK Parti’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvenini gösterdi. 16 Nisan’da yapılacak referandumda da Sakaryalıların ‘Evet’ diyeceğine inanıyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi