Kadınlar siyasetin her alanında olmalı gerektiğinin altını çizen Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan; ziyaretine gelen AK Parti Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Aslı Kuru’ya “Sizin meclis üyeliğiniz tüm engelli derneklerinin önünü açar” dedi

ENGELİ ÇOCUKLARIMIZIN TOPLUMDA BENİMSENMESİ İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Ziyaretinde çalışmaları ve meclis üyesi aday adayı olmasının sebebini ve meclis üyesi olduğunda engellilere yönelik yapmayı planladığı çalışmaları anlatan Kuru; bu konuda Türk Kadınlar Birliği’nden de destek istedi. Engeli çocuklarımızın daha iyi toplumda benimsenmesi için yola çıktığını belirten Kuru; “Bir kadın sivil örgütü olan Türk Kadınlar Birliği Başkanı Tevhide Yağan’ın tecrübelerinden yararlanmak, fikirlerini benim için çok önemli. Bu yüzden bir kadın olarak, TKB’nin desteğine ihtiyacım var. Değerli zamanlarını ayırıp bizleri kabul ettiği için teşekkür ederim” dedi.

“SİZİN MECLİS ÜYELİĞİNİZ TÜM ENGELLİ DERNEKLERİNİN ÖNÜNÜ AÇAR”
Aslı Kuru’nun aday adaylığı olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Tevhide Yağan; “Sizin meclis üyeliğiniz tüm engelli derneklerinin önünü açar. Bütün konu ve çalışmalarınız bu konu üzerine olur. Onun için kadın örgütü olarak hemcinsinizin aday olması hem de engelli çocuğu olan bir kadının aday olması bizi çok daha mutlu eder. STK’lar güzel şeyler yapıyor. Sizin de orada gönüllü çalışmanız hizmet vermeniz siyasete duyarlı olmanızı sağlamış. Çünkü çözüm noktasının siyaset olduğunu anlamışsınız. Özellikle muhtarlıklar ve meclis üyelikleri kadınlar içindir. Çünkü kadın ve çocuk sorunları daha çok gündeme gelir ve çözüm üretilir. Sizi Meclis üyeliğinde görmek bizi mutlu eder. Bu yolda size başarılar dileriz. Sizi destekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi