Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Hiçbir başarı tesadüf değildir her başarının arkasında gayret vardır. Bizim gayretimiz hiç bitmedi, bitmeyecek. Şehrimize hizmet etme gayretinden bizi hiçbir güç alıkoyamayacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Başkan Adayı Ekrem Yüce, AK Parti İl Kadın Kollarının düzenlediği ‘Kadın Gözüyle İlçem’ programına katıldı. Ramada Otel’de düzenlenen programda çok sayıda partili yer aldı.

ŞEHRİMİZ İÇİN EN HAYIRLI PROJELER
Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Başarı emek ister, sevgi ister. Sevgi olunca insan mutlu oluyor ve başarı kendiliğinden geliyor. Hiçbir başarı tesadüf değildir her başarının arkasında gayret vardır. Bizim gayretimiz hiç bitmedi, bitmeyecek. Şehrimize hizmet etme gayretinden bizi hiçbir güç alıkoyamayacak. İnşallah mevlam nasip ederde bu kutlu göreve gelirsek sizlerle birlikte şehrimiz için en hayırlı projeleri uygulamaya çalışacağız. Samimiyetimizden ve gayretimizden hiçbir şüpheniz olmasın. İnşallah rabbim bizlere milletimize hizmet etme, onlarla birlikte yürüme fırsatı verir” dedi.

Editör: Haber Merkezi