Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’da gerçekleştirilecek sosyal çalışmalara ilişkin STK temsilcileriyle bir araya geldi. Kızılay Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki, SAKVA Genel Koordinatörü Mehmet Ersöz, SAKDER Başkanı Sinan Çileli ve ilgili temsilcilerin yer aldığı buluşmada sosyal desteklerin Ramazan’da da süreceğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam edeceklerini, Ramazan’ın bereketini şehrin tamamına ulaştıracaklarını dile getirdi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLACAĞIZ
Salgın dolayısıyla Ramazanı buruk bir şekilde karşıladıklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, rahmet ve mağfiret ayının tüm insanlığa sağlık getirmesini temenni etti. Yüce, Ramazan’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak için koordineli çalışmaların önemine işaret ederek, “Her gün devam eden sosyal yardım faaliyetlerimiz Ramazan’da artarak sürecek. Gerek ilçe belediyelerimiz gerekse sivil toplum kuruluşlarıyla oluşturacağımız birliktelik ağıyla kimsesizlerin kimi olacak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşacağız” dedi.

RAMAZAN DAYANIŞMA VE PAYLAŞMAYI ARTIRACAK
Ramazan’ın manevi ikliminin bu yılda salgın dolayısıyla evlerde yaşanacağını ifade eden Başkan Yüce, “Dayanışma ve paylaşmayı güçlendirmek, ihtiyaç sahiplerine destek olmak, kimsesizlerin yalnız olmadığını hissettirmek için her birimiz sorumluyuz. Tüm hemşehrilerimizin bu Ramazan’da da komşularını unutmayacağını, gönüllere dokunarak, iyilik için seferber olacağına inanıyorum. Ramazan ayı sağlık, huzur ve bereket getirsin” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi