''HER SIKINTI İLE İLGİLENECEĞİZ''

İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak, şehrin girişi olan caddenin yıllardır bozuk olmasından dolayı esnaf ve vatandaşların sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Uçak: ''Yazlık’ta yapmış olduğumuz çalışmalar, çektiğimiz kısa film sonrası sorunun bulunduğu ana arter’de çalışmalara başlanması bizleri sevindirdi. Göreve geldiğimiz günde belirttiğimiz gibi 24 mahallemizdeki her sorun her sıkıntı ile birebir ilgilenip, sorunun çözümü noktasında takipçi olacağız.' 'diye belirti.

''YOL SORUNU BİTMİYOR''

 İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak, Yazlık'ta yaşanan yol sorununun çözüme ulaştığını fakat Otuzikievler mahallesinde de aynı sorunun olduğunu ifade ederek: ''Transformers setini aratmayan yollar tüm Sakarya'lı hemşehrilerimizin canını sıkıyor. Yılllardır bu caddeye bir çözüm bulunmaması, şimdi de SASKİ’nin burada çalışmaya başlayacak olması kaygıları artırıyor.'' dedi.

''ÇAĞRIDA BULUNUYORUM''

İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak sözlerine devam ederek: ''Yol sorununun yanı sıra mahallede bulunan arıtmadan gelen koku mahalle sakinleri için eziyete dönüşmüş. Vatandaşlarımız ''bizler Serdivan ilçesine bağlı bir mahalleyiz. Fakat Serdivan’ın mahallelerine ulaşım sağlayacak herhangi bir dolmuş yok.'' diye dert yakınıyor. Ben buradan bir kez daha yetkililere sesleniyor ve Otuzikievler’in bu dertlerine de bir an önce çözüm bulması noktasında çağrıda bulunuyorum.'' diyerek sözlerine son verdi.

Editör: Haber Merkezi