Son olarak Elazığ depremi sonrası yardım kampanyası başlatan ve toplanan gıda, giysi, battaniye, çocuk ihtiyaçları gibi ürünleri Elazığ'a ihtiyaç sahiplerine yollayan İyi Parti İl Başkanlığı, Sakarya Elazığlılar Derneğini ziyaret etmeyi de unutmadı.
Geçmiş olsun ziyaretine İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve il yöneticileri Fatih Akgün, Serdip Dokumacı, Yüksel Esmeroğlu, Selahattin Mungan ve Doğan Şen katıldı. Elazığlılar Dernek Başkanı Fatih Zaimoğlu ve dernek yöneticilerinin ev sahipliğinde geçen görüşmede depreme ilişkin karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı.
İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan; “Elazığ depreminin başından itibaren İyi Parti olarak seferberlik ilan ettik ve elimizden geldiğince oradaki vatandaşların yaralarına bir nebze de olsa merhem olmak için uğraştık. Sakaryamızda yaşayan Elazığlı hemşerilerimizi de ziyaret edip, bu zor günlerinde manen de yanlarında olmak istedik. Bu vesile ile bir kez daha depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.
Sakarya Elazığlılar Dernek Başkanı Fatih Zaimoğlu, yapılan ziyaretten son derece memnun olduklarını ve yapmış oldukları yardımlar ve göstermiş oldukları hassasiyet için İyi partili yöneticilere teşekkür ettiklerini belirtti. Yapılan ziyaret sonrası İyi Parti heyeti dernekten ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi