Ziyarete ilişkin açıklama yapan Dokumacı; ''Hemşehrilerimiz ile her platformda buluşmaya devam ediyoruz. Saha çalışmalarımızın yanı sıra STK ve derneklere ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu vesile ile yeniden Ordulular dernek başkanlığına seçilen Mustafa Yücetepe ve yönetimini ziyaret ettik.
Öncelikle kendilerine yeni dönemde başarılar diler, misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Şehrimizin kültürel zenginliği olan derneklerimizin özellikle şu dönemde yapacağı faydalı faaliyetler hem maddi hem manevi açısından sıkıntıda olan insanlarımıza moral olacaktır. Bu yönüyle de sosyal bir görev üstlenen kültür derneklerimizi çok önemsiyoruz.
Ordulu hemşehrilerimizin en büyük geçim kaynaklarının başında fındık ticareti geliyor. Dünyanın en büyük fındık üreticisi konumunda olan ülkemizin aynı büyüklükte yansıyan kazancının olmaması üreticiye büyük bir haksızlıktır. Bu nedenle Dünya fındık üretiminde bir numara olan ülkemizin, bu üretimi yapan fındıkçıları hakkını fazlasıyla almalı, hükümet bu konuda çalışmalar yapmalıdır'' diye belirtti.

Editör: Haber Merkezi