HER KAYNAKTAN
İyi Parti İl Başkanı Hüsamettin Atasever, Türkiye’nin geleceğinin karanlık olmaması, Atatürk ilke ve inkılaplarının boşuna kazanılmamış olduğunu göstermek için, bu vatanın milletin bölünmezliğini sağlamak için çalışacaklarını ve 80 milyona hitap etmek istediklerini söyledi. Atasever, “Her kaynaktan su içeriz yeter ki lezzetli olsun, yeter ki bizi zehirlemesin.” sözleriyle diğer partilerden ayrılıp kendi partilerine gelenler olduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını belirtti.

PANCAR ÇİFTÇİSİ
Atasever, “Artık ayrışma zamanı bitti, birleşme zamanı geldi. Mesele Türkiye’nin meselesi, yanlışları yanlış yapanlara gösterip düzeltilmesi için çalışacağız. Şeker fabrikalarımızın bulunduğu bölgeler tarıma elverişli alanlar. Hindistan’dan şeker kamışından üretilen şeker alacağımıza, Sakarya’daki ve tüm Türkiye’deki şeker fabrikalarının açık tutulmasından yanayız. Pancar çiftçisinin ciddi anlamda desteklenmesi taraftarıyız.” dedi.

KIRMIZI ÇİZGİ
CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır “Biz özgürlüklerden yanayız. Bunun başında düşünce özgürlüğü geliyor, herkes devletine, vatanına, milletine hakaret etmediği sürece düşüncelerini açıklayabilir. Tek tip insan olmayız, ancak bizi birleştirecek olgular var, bunlardan bir tanesi hepimizin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, cumhuriyete bağlı olması, ilke ve inkılaplara doğrultusunda hareket etmemiz, vatanın bölünmezliği konusunda asla taviz vermememiz; bunlar bizim kırmızı çizgilerimiz” dedi. İl Başkanı Erdoğan Isır, İyi Parti yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti

Editör: Haber Merkezi