İyi parti Adapazarı ilçe başkanlığına kayıtlı üyelerin oy kullandığı delege seçimlerine parti üyeleri yoğun ilgi gösterdi.  İyi parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan’ın da hazır bulunduğu seçimler şölen havasında gerçekleşti. 
Seçimlere ilişkin açıklama yapan Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır; “Bugün Adapazarı İlçe Başkanlığımızda hepimiz için gurur vesilesi olan bir ana şahitlik ediyoruz. Adapazarı teşkilatımıza üye olan hemşehrimlerimizin hür iradeleriyle kullandıkları oylarla ilçe başkanımızı belirleyecek delegeleri seçiyoruz. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha fazla üye ile bu seçimleri gerçekleştireceğiz. Partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 
İyi Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ise “Yaklaşık 4 aydır yoğun bir şekilde sürdürdüğümüz üyelik çalışmalarının sonucunda bugün ilçe delege seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı bütün üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Seçilecek olan ilçe delegelerimizi de şimdiden tebrik ediyorum. İyi partinin demokrasiye verdiği önemin en net göstergesi olan delege seçimlerimizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi