İlçe Başkanı Uçak yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bizler İYİ Parti olarak Serdivan Belediye Başkanı Sn. Yusuf Alemdar’ın son açıkladığı projeye tüm iyi niyetimizle düşünmemize rağmen, bir anlam veremedik.
Serdivan’ın her mahallesinde alt ve üst yapı sorunları varken, zaten toplu taşıma ile 60 dakika mesafede bulunan Karasu ilçemizde bir sahil kiralayıp, orada ‘Serdivanlıları Sahille Buluşturuyoruz’ demek kayıp geçecek 4 yılın habercisidir.
Serdivan’da yaşayan vatandaşlarımızın zaten ulaşabilir olduğu bir hizmete değil, yıllardır tamamlanmayan alt yapı, üst yapı hizmetlerine ihtiyacı vardır. Serdivanlı hemşerilerimizin ve buraya misafir olarak gelen öğrencilerimizin kaldığı 5 katlı binaların kentsel dönüşüme ihtiyacı vardır. Serdivanlı gençlerimizin helikopter pistine değil spor alanlarına ihtiyacı vardır.
Burada yaşayan ve misafir olarak gelen tüm vatandaşlarımızın sosyal alanlara ihtiyacı vardır. Serdivanımızın doğal oluşumuna bıraksanız şimdiye kadar tamamlanacak olup halen tamamlanamayan şelaleye değil, yanı başımızda bulunan Dünya harikası Sapanca gölümüze yapılacak yatırımlara ihtiyacı vardır.
Pandemi sürecinde çok iyi görüldü ki 4 yanı duvarlarla çevrili bitmek bilmeyen AVM projelerine değil onun yerine hemşerilerimizin nefes alabilecekleri projelere ihtiyaçları var. Serdivan her geçen gün üstüne koyarak zaten gelişiyor sizlerden ricamız sizlerin de bu gelişmeye katkıda bulunmanızdır.”

Editör: Haber Merkezi