İl başkanı Hüsamettin Atasever ve il başkan yardımcılarının katıldığı kahvehane ziyaretinde, İlçe Başkanı Şemsettin Duman seçime hazır olduklarını özellikle köyden mahalleye çevrilen yerlerden başladık.
Çiftçiliğin bitirildiği bankalara borç batağına sürüklendiğini hayvancılığın yok olmaya yüz tuttuğunu ülkenin bir kaosa sürüklendiğini söyleyerek. Ülkede bir siyasi boşluk oluştuğunu bunun için İyi Parti’nin ortaya çıktığını söyledi.
İl Başkanı Atasever, “Ülkede her türlü ürünün dışarıdan ithal edildiğini hayvan ithalatı yapıldığını ifade ederek bu durum ziraatın ve hayvancılığın yok edilmesi demektir. İYİ Parti olarak çiftçimizi ayağa kaldırmak için her türlü gayreti gösterip ayağa kaldırmak İYİ parti ile mümkün olacaktır. Bunun için hiç kimseyle ve partiyle kavgamız yok. Vatan sevdalıları olarak her türlü hukuksuzluğun ve geri kalmışlığın karşısında durup ülkeyi huzur güven ve refaha taşıyacağımızdan emin olun.  İşimiz zor ama genel başkanımızın dediği gibi başaracağız başaracağız, başaracağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi